Els dos grans cauen a les primeres de canvi

Barcelona i R. Madrid, els dos considerats grans, han caigut derrotats en la primera jornada de la Lliga 08/09. Mentre el Barça ha perdut 1-0 al camp del Numancia i han començat els dubtes a Can Barça, els blancs han seguit amb la tradició de no rascar punts a Riazor, on el Deportivo no perd amb el R. Madrid des de la 91/92.

Especialment bo el partit del Deportivo, molt seriós i ben plantat i amb molt bones combinacions en atac, recordant anys anteriors de bon joc. Els gallecs formen part del grup de 8 equips que lideren una classificació de primera jornada que sempre es considera com anecdòtica.

Al capdavant de la taula hi tenim l'Atlético, que pel que sembla ha començat fort (4-0 davant el Málaga) i situant Forlán com a primer pichichi de la temporada amb dos gols (un de penal).

D'entre els altres resultats, destaca l'Almeria, que comença igual que la temporada anterior: clavant 3 gols a domicili (1-3 contra l'Athletic).

El Vila-real, un altre dels grans favorits i actual subcampió, ha punxat al camp de l'Osasuna. I els participants de la UEFA Racing i Sevilla han empatat a 1 en el seu enfrontament.

No hi han hagut gaire gols: 24, 15 dels quals marcats pels equips locals i 9 pels visitants. S'han fet dos gols de penal (Forlán i Nekounam, de l'Osasuna).

La part negativa és que, com ja és costum, després de la primera jornada ens quedem amb les ganes de més ja que fins aquí dos setmanes no tornarà la Lliga. I tot gràcies als grans calendaris de seleccions. En fi, aquí teniu els resultats per si algú encara no els coneixia:

Espanyol 1-0 Valladolid
Valencia 3-0 Mallorca
Athletic 1-3 Almería
Atlético 4-0 Málaga
Betis 0-1 Recreativo
Sporting 1-2 Getafe
Racing 1-1 Sevilla
Numancia 1-0 Barcelona
Osasuna 1-1 Villarreal
Deportivo 2-1 R. Madrid

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania