2a divisió: Les sorpreses no es fan esperar

Pot semblar que els equips més o menys poderosos que baixen per sorpresa a segona divisió ho han de tenir fàcil per tornar a primera l'any següent. Però la categoria de plata més que una competició és una batalla, i així ho demostra alguns dels resultats d'aquesta primera jornada.

Una de les grans sorpreses de la jornada ha estat la derrota del Zaragoza, un equip que ha volgut mantenir les seves estrelles amb el risc econòmic que això suposa. Els aragonesos han caigut 2-1 contra un altre dels que acaben de baixar, el Llevant. El tercer equip que estrenava (o millor dit, reestrenava) categoria després de jugar a 1a era el Murcia, que també va perdre i a sobre contra un equip que venia de 2a B, el Rayo Vallecano.

Precisament un altre dels equips que venien de 2a B, el Girona, va guanyar en el seu primer partit. I a sobre a un dels camps que a priori hauria de ser dels més difícils, el del Celta, per 0-1. Els gallecs són un altre bon exemple del que dèiem abans: això de la 2a divisió és una batalla cruel.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania