36 cacaus


36 gols en 16 partits. Aquest és el bagatge principal estadísticament parlant de la primera jornada de la Champions League d'aquesta temporada. Però darrere aquestes primeres dades escrites hi ha tot un món de sensacions i gairebé sentiments per als que ens agrada de debò aquest esport.

Les 20.45 és ja una hora gairebé màgica, en què les principals botes i els més grans talents d'Europa posen en joc la pilota d'estrelles. Partits carregats d'emoció, de qualitat, tot i que algun d'avorrit també n'hi ha. Entre dimarts i dimecres ja vam poder veure els primers cacaus des de fora l'àrea, les primeres jugades increïbles de combinació, les primeres remuntades, els primers patiments i alguna que altra sorpresa.

És temps de partits entre potències futbolístiques; partits a camps inhòspits, fred i infernals; partits a priori desnivellats amb equips que fins al moment no sabíem ni que poguéssin existir, i de les decepcions pertinents de cada any amb les seves inseparables revelacions. El camí cap a Roma ja ha començat i per sort encara en queda un bon tros.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania