El càncer del futbol

T'agrada el futbol??? Quants cops haurem sentit aquesta pregunta mentre qui ens la feia posava cara a mig camí entre el fàstic i la repulsió. I per què aquesta reacció adversa? Doncs per culpa dels 4 impresentables de sempre que aquest cap de setmana han decidit manifestar-se en la seva màxima expressió de mongolisme i primitivisme desmesurat.

Aquest dissabte, en el partit entre Espanyol i Barça van fer acte de presència els éssers involucionats que es fan dir seguidors d'un equip de futbol però que realment no ho són, perquè l'últim que els importa és la pilota que roda, sent el cap del rival el que volen veure rodar. Trist i lamentable, són l'autèntic càncer del futbol, els qui l'embruten pel sol fet de voler-se desfogar, qui sap si per les seves frustracions o perquè, simplement, no en saben més.

Però no només els que van enfundats en banderes d'ideologia criminal i armats amb bengales han tret el cap. També alguns de corbata ho han fet. Podiem sentir un sempre lamentable i patètic Daniel Sánchez Llibre, president de l'Espanyol, quedant-se a gust als micròfons de TV3, en una lliçó de com escalfar encara més els ànims. Ell també forma part del càncer del futbol.

Tant de bo algun dia tota aquesta gentusa en pau als que realment ens agrada el futbol com a esport d'emocions, amb rivalitat però sana.

P.D.: no parlo del paper d'alguns mitjans de comunicació (alguns conformen la tercera branca del càncer del futbol) i del tema dels agents de seguretat i de la responsabilitat de l'entrada dels primitius a l'estadi perquè crec que és molt evident i, a part, només volia comentar sobre el que he comentat.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania