Horaris de la 5a jornada: batalla de gols al Calderón?

Segueix el ritme de partits de Lliga. Però tranquils, no us preocupeu, després de la jornada de la setmana que ve tornarema tindre una parada en el campionat. Això és com un coitus interruptus continu, tot gràcies a aquests grans calendaris tan ben parits. Ole i ole. Però centrem-nos ja en la 5a jornada.

Aquest dissabte derbi barceloní entre Espanyol i Barcelona, l'últim que es disputarà a l'estadi Lluís Companys. Mai m'ha atret massa aquest derbi, molt calent (aquest any no tant) els dies previs però a l'hora de veritat poc suc. El mateix dissabte veurem també si l'Sporting pot parar d'alguna manera aquesta ratxa de gols en contra tan negativa (està gairebé a 5 gols en contra per partit). I ho intentarà davant el colíder Vila-real.

El partit més destacat del diumenge és l'Atlético-Sevilla, una ocasió a priori immillorable per veure gols i espectacle amb dos equips ofensius que semblen anar per totes. Dos hores abans, a les 7 de la tarda, el líder, el Valencia, rep el Deportivo a Mestalla, en un enfrontament que si bé no és un derbi, poc li falta per l'amistat que viuen els dos equips.

dissabte 20h.
Betis - Real Madrid
Sporting - Villarreal

diussabte 22h.
Espanyol - Barcelona

diumenge 17h.
Málaga - Valladolid
Almería - Recreativo
Athletic - Getafe
Numancia - Osasuna

diumenge 19h.
Valencia - Deportivo

diumenge 21h.
Atlético-Sevilla

En principi l'Espanyol-Barcelona i el Valencia-Deportivo es podran veure per TV3, però ja se sap que amb la bogeria de partits televisats en obert d'aquest any, qualsevol s'aventura a assegurar res...

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania