La reivindicació de Gudjohnsen


Tots sabem que el seguidor culé, aficionat al puro i al seient calent, està acostumat al bon paladar futolístic, ja que pel Camp Nou han vist passar un repertori dels millors jugadors del món. En resum i en conseqüència, són exigents. Però només això, perquè si sapiguéssin veure més enllà dels cracks irrepetibles d'ordre mundial, potser algun dia podiren apreciar el treball i qualitat de jugadors com Eidur Gudjohnsen (aka Guddy de forma carinyosa, aka bacallà de forma carinyosaburlesca).

L'islandès és tot un tros de jugador, d'aquells polivalents, que igual el pots fer servir de mur de contenció a la posició de pivot com el pots posar a rematar totes les pilotes que li enviïs amb garantia d'un bon promig de gols. Però no, això l'aficionat culé no ho sap valorar. Des del primer dia li van agafar mania per alguna fallada que debia fer i si a can Barça et pengen la creu ja pots estar ben segur que no te la treurà ningú fins que no marxis.

Per tot això, Gudjohnsen aquest dimecres va celebrar amb tanta ràbia i reivindicació el gol de la victòria que va marcar davant el Betis, just en aquell moment d'empat en què el culé de pro els tenia per corbata. Me n'alegro i molt per ell. L'afició blaugrana (o part d'ella) no mereix tindre jugadors com Gudjohnsen, ni l'islandès es mereix les crítiques que sempre ha rebut.

Tant de bo Guddy segueixi marcant, sigui en l'equip que sigui.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania