L'Espanyol i les seves eufòries fatals

En dos jornades només un equip ha estat capaç de guanyar els dos partits que ha disputat, i a més sense fer gaire soroll: l'Espanyol. A més, ho ha fet amb el mínim que es necessita: dos gols, sis punts. Més efectivitat impossible, a sobre encarnada en la figura de Luis García, un dels primers pichichis de la Lliga havent anotat el 100% de gols del seu equip.

I coneixent a l'equip ara de Barcelona i en uns mesos de Cornellà, no seria d'extranyar que els pròxims dies hi hagi una onada de renovacions massives, fruit de l'eufòria que sempre fa dir sense sentits al president Daniel Sánchez Llibre. L'any passat aquest bon home ja va vaticinar que optaven al títol quan van fer un bon inici de temporada. Al final es van desinflar i encara es van veure patint.

I és que aquesta sembla la tònica habitual del conjunt blanc-i-blau, víctima de l'eufòria com pocs equips. I és que sembla difícil que es mantingui alla dalt, tot i que potser ens sorprenen a tothom i acaben la classificació amb 38 partits guanyats, 38 gols a favor i cap en contra. I Luis García pichichi amb 38 gols. I Kameni (o el porter que sigui) el Zamora menys golejat de la història.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania