Amanida de gols

6-3, 3-0, 3-0, 2-5, 3-5. Semblen resultats però no de futbol. Més aviat d'hoquei patins. Però són de futbol. I és que ahir la Champions, la gran Champions League, va viure una sobredosi golejadora com feia temps que no es veia. Ni més ni menys que 36 gols en 8 partits. Què gran és aquesta competició!!

El bo de tot plegat és que gairebé tots els partits van tenir emoció. No és que un equip guanyes 6-0 i un altre 0-5 en partits sense història ni color. No. Tenim el 6-3 del Vila-real que va patir de valent per guanyar l'Aalborg en una segona meitat brillant amb hat-trick de Llorente després d'una primera amb patiment i que va acabar amb un 2-2.

El 3-5 de l'Olympique de Lyon també va ser suat, després que els rumanesos s'avancéssin 2-0 i 3-2 al marcador, forçant als francesos a una gran remontada a la segona part. També va marcar 5 gols a domicili l'Arsenal, a casa del Fenerbahçe, tot i que aquesta victòria va ser més contundent ja que els anglesos es van posar amb un 1-5 al marcador.

Després, hi han els resultats més normals o no tan atípics, que també van incloure grans dosis d'emoció. Ahir va ser una jornada de les que creen afició, d'aquelles en què tens ganes de veure els resums i en què disfrutes amb tan sols mirar els marcadors en directe d'alguna web d'esports. A veure què ens depara la jornada d'avui, 36 gols més no estarien gens malament.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania