S'acaba la sequera!

Per fi torna la Lliga. Que sí, que només ha estat un cap de setmana i ja ens queixem. Que igualment hi ha hagut futbol i gairebé no en parlem. I tant. Però és que la lliga és la lliga i un diumenge sense gols i resums i estadístiques és encara més depriment.

Anem al que anem. L'enfrontament estrella de la jornada és el derbi entre Atlético i Madrid al Calderón. Els últims anys els blancs han sabut combatre tant als atlètics com a la seva afició i s'han endut un bon grapat de punts. Pel que fa als líders de la classificació, el Vila-real visita l'Espanyol, mentre que el València sembla que ho tindrà més assequible a casa contra el Numancia.

De la resta de partits, el Barça visita l'Athletic a la Catedral i el Sevilla segurament tindrà un partit complicat a Almeria. A la part baixa Sporting i Betis intentaran pujar lluitant des de casa.

dissabte 20h.
Atlético - R. Madrid

dissabte 22h.
Espanyol - Vila-real

diumenge 17h.
Valladolid - Recreativo
Málaga - Getafe
Betis - Mallorca
Sporting - Osasuna
Racing - Deportivo
València - Numancia

diumenge 19h.
Athletic - Barcelona

diumenge 21h.
Almeria - Sevilla

2 graellades:

Gunners ha dit...

Interessantíssim el derbi madrileny després de com el Barça va destroçar l'Atlètic de Madrid. Es de suposar que sortiran més concentrats i motivats per no repetir derrota.

De fet, aquesta temporada el Reial Madrid sempre juga contra els equips que li deixa el Barça... (no entenc perquè, ja que per a molts equips això suposarà dues derrotes seguides i un cop moral molt dur).

Salut i a gaudir de la lliga!

Futbol a la graella ha dit...

això de que qui juga amb el Barça després juga amb el Madrid és fruit del sorteig. aquestes sèries del palo "el que juga contra el Racing, a la següent juga amb l'Osasuna" sempre ha passat, i de fet els sortejos de la Lliga funcionen així. Però aquesta temporada s'ha donat la casualitat (suposem que ha estat casualitat) de que als equips els toca el supercombo de Sevilla - Barça - Madrid - Vila-real. L'Sporting per exemple això ho va patir molt, per això es va quedar cuer amb 20 gols en contra en 4 partits. i ara s'està recuperant

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania