Es trenquen les ratxes

Déu n'hi do! El que semblava una jornada on quedava un camí llis per al Barça, s'ha acabat amb el líder menys distanciat del que s'esperava i amb unes quantes ratxes trencades. La primera, les 9 victòries seguides dels blaugranes, després d'empatar a casa a 1 contra un Getafe que ha tingut moltes oportunitats d'endur-se els tres punts del Camp Nou.

Una altra dada estadística que ens deixa la jornada és que l'equip fins ara invicte, el Vila-real, ha perdut el seu primer partit, mentre que l'Osasuna, l'únic equip que encara no havia guanyat després d'onze jornades, aquesta tarda ha aconseguit véncer a l'Almeria, que ara mateix deu estar maleïnt mar i cel per haver estat el primer. L'Sporting és qui no ha vist trencada la seva ratxa, i encara no ha empatat cap partit.

I ja per acabar d'arrodonir, aquesta ha estat la primera jornada en què cap equip ha estat capaç de marcar 4 gols o més, tot i que 4 equips han aconseguit tres dianes. Això diu molt de la quantitat de gols que estem veient aquesta temporada.

Properament, més estadístiques en aquest blog...

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania