Sort que em vaig equivocar

En l'últim post la vaig cagar. Primer, perquè vaig dir que Negredo es perdia el partit contra el Madrid, i no va ser així, ja que va complir el partit d'expulsió a la Copa del Rei. I segon, i més important, perquè vaig vaticinar una jornada en què les coses seguirien iguals. Vamos, millor impossible. Ara, si cada cop que m'equivoco ha de sortir una jornada tan bona com la d'aquest cap de setmana, estic disposat a fer-ho sempre!

La jornada 9 ens va deixar moltes coses, com per exemple aquestes:

Després de 6 jornades es va produir un canvi de líder. El Barça, amb una autoritat aplastant, va fer-se amb el primer lloc guanyant 1-4 en un d'aquells partits de gran perill per l'estat del terreny de joc. Per contra, el València va perdre de manera sorprenent contra la seva bèstia negra, el Racing, i passa a ocupar el 4t lloc, la seva pitjor posició en el que va de lliga.

Dels primers classificats, només el Vila-real va seguir el fort ritme del Barça. El Madrid va empatar a Almeria, i València i Sevilla van perdre, quedant els andalusos una mica despenjats respecte el grup capdavanter.

Pluja de gols: és la jornada que s'han marcat més gols (35), i això que veníem d'una altra molt golejadora (amb 33 gols). Això provoca que, fent la progressió, la Lliga acabaria superant els mil gols, concretament 1022 gols. A més, és de moment l'única jornada en que els gols visitants han superat els locals (15-20). No és d'estranyar tenint en compte que tres equips han marcat 4 gols fora de casa, com qui va a comprar el pa.

El Barça és gran partícep d'aquesta acumulació de gols, i és que en la seva particular progressió, superaria el centenar de gols. De moment, apunta als 118. En el terreny individual, un jugador ha fet un hat-trick (Tchité, del Racing), i hi han hagut fins a 5 bigolejadors: Bilic (Sporting), Xavi (Barça), Lafita (Deportivo), Canobbio (Valladolid) i el Kun Agüero (Atlético). I bueno, Weligton (Málaga) i Albelda (València) han protagonitzat la jornada amb més gols en pròpia porta.

Tres equips estan nivellats (3 victòries, 3 empats i 3 derrotes): Deportivo, Espanyol i Almeria. També l'Sporting té 12 punts, però aconseguits d'una forma gens nivellada: va començar perdent els 5 primers partits i ha continuat encadenant 4 victòries. A més, és en els seus partits on s'han vist més gols fins ara (38).

Per la zona baixa, tres equips repeteixen posicions de descens: Recreativo, Athletic i Osasuna. Els navarresos són els únics que no saben què és guanyar aquest any. Sporting no sap què és empatar i el Vila-real és l'únic encara invicte.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania