També tenim segons herois


Després de la classificació sonada del Real Unión de Irun d'ahir, aquest dimecres li ha tocat al Poli Ejido segellar el seu passi a la següent ronda. En aquest cas, la cosa estava força més clara, i el Vila-real ni tan sols ha pogut guanyar el partit. 1-1 amb gol per als andalusos de Jorge Molina, autèntica estrella de l'eliminatòria, ja que va marcar un hat trick al partit d'anada.

L'Orihuela ha estat a punt de donar una bona sorpresa també, després d'empatar 0-0 al Vicente Calderón. Els aficionats de l'Atlético de Madrid han acomiadat els seus jugadors amb mocadors, conscients que han fregat la humiliació.

Ara només queda esperar si demà la Ponferradina farà el ple.

2 graellades:

Gunners ha dit...

Tinc una idea per la Copa, a veure que et sembla. A un partit, al camp del gran, i la recaudació pel petit. Podrias ser una bona manera de millora la competicio no creus?

Futbol a la graella ha dit...

és una opció, però seira una putada pels aficionats dels equips petits perquè perdrien l'oportunitat de veure equips grans en directe (encara que molts portin jugadors del planter), a part de que seria més difícil que els equips petits passéssin ronda, el factor sorpresa encara es reduïria més trobo, tot i que segurament els estadis dels grans s'omplirien més, però no sé què podria compensar més

el que s'ha de fer és primar millor la victòria final de la Copa, amb la classificació per la Champions, per exemple. i a més tornar al sistema de partit únic

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania