Algunes de les coses que ens ha deixat la jornada del clàssic

Tot i que amb una mica de retard, aquí van algunes impressions d'aquesta penúltima jornada de l'any. Arghh maleït Nadal que ens deixa sense lliga!!

El clàssic
El Madrid es va tancar a la seva àrea, i quan sortia només ho feia per intentar destrossar els turmells de Messi. Quin gran club senyor, quin gran joc. Per sort al final es va fer justícia, i ara el Madrid és 6è i donant gràcies a que el Deportivo no va guanyar per poder-se aferrar a l'última plaça europea. El Barça, per la seva banda, segueix aplastant també els rivals directes i cada cop queda més lluny, amb uns números estratosfèrics.

En ratxa
L'Atlético segueix tirant cap amunt a base d'Agüero i Forlán. La parella i qui els rodegen segueixen funcionant, així que van marcant i guanyant. De moment ja han superat al seu etern rival i se situen cinquens. A veure quant els dura la gasolina uruguaioargentina. El Valladolid és un altre equip en ratxa. Gols i bon joc per superar al Deportivo, un equip que veu parada la seva escalada. Getafe i Athletic són altres equips que estan treient resultats positius que els estan permetent anar sortint del baixos fondos de la classificació.

En caiguda lliure
A part de l'Espanyol, que surt del descens gràcies al goal-average, el Mallorca és qui presenta uns símptomes molt preocupants. Ratxa molt negativa la que porten, i aquest cap de setmana comencen amb la muntanya contra el Sevilla. Molt hauran de patir i lluitar, ja que ja es troben entre els tres del descens.

Desastre visitant
Després d'inflar-nos a gols la passada jornada (44), aquesta ha estat més moderada amb només 24. Tot i això, és la segona jornada en què s'han marcat més gols locals (21), però l'estrepitosa estadística de gols visitants (només 3) és aplastant i molt hauríem de buscar per trobar tants pocs gols d'equips visitants. A més, només un, el de Garay del Racing, va servir per esgarrapar algun punt. Va ser l'empat d'Almeria i Racing, que al final acabaria per ser l'únic en una jornada amb nou victòries locals.

3 graellades:

Sílvia ha dit...

Hola!
Bona victòria blaugrana. 9 punts en els primers tres partits del "Tourmalet". Ara toca el Villarreal, segurament l´equip "amagat" d´aquest cicle.
Salutacions
sílvia

Albert ha dit...

No et preocupis per l'aturada de la Lliga durant el Nadal. És quan es juguen més partits seguits de la Premier League.

Victòria merescuda del Barça, contra un Madrid que feia fàstic.

Vagi bé!

Futbol a la graella ha dit...

és veritat, que hi ha Premier! que aquestos no paren. bé bé, em suposa un bon consol!! jeje

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania