Dos enfrentaments entre equips de dalt en la 14a jornada

Aquest cap de setmana, catorzena jornada de Lliga. Aquí en teniu els horaris i enfrontaments:

dissabte 20h
Sporting - Atlético
10è contra 6è. L'Sporting, un equip que o guanya o perd, intentarà donar el cop definitiu per mirar més amunt que avall, mentre que els matalassers intentaran seguir aferrats a places europees. Resultat molt incert, degut a la forta irregularitat dels dos equips.

dissabte 20h
Vila-real - Getafe
2n contra 12è. El Getafe acaba aquesta setmana les etapes de muntanya visitant el camp dels castellonencs, on el Vila-real va perdre-hi el seu primer partit fa dos setmanes. Caldrà veure si els grocs podran seguir el ritme dels de dalt, a costa de guanyar un Getafe que està en bona ratxa de joc.

dissabte 22h
Barça - València
1r contra 3r. El partit de la jornada, un clàssic dels que normalment prometen gols i molt sovint sorpreses. El Barça parteix com a favorit pel gran joc que està fent i després de demostrar que també pot dominar als equips forts després de la victòria a Sevilla. El València, tot i jugar aquest dijous UEFA, va reservar les estrelles per tindre-les a punt pel Camp Nou. A Villa se li dóna molt bé el Barça.

diumenge 17h
Mallorca - Recreativo
15è contra 20è. Els balears enfronten el partit més fàcil dels que ha de jugar properament, ja que és l'únic equip que encara no ha tastat cap etapa de muntanya. El Recreativo ha de reaccionar ja abans que sigui massa tard.

diumenge 17h
Osasuna - Valladolid
19è contra 8è. No sembla una bona oportunitat perquè els del Reyno de Navarra escapin de la zona de descens, ja que s'enfronten a una de les revelacions de la temporada. Els pucelans estan mirant més a Europa que a cap altre lloc.

diumenge 17h
Deportivo - Málaga
7è contra 9è. Els dos equips estan en ascens després d'un inici de temporada fluix. Veurem qui és capaç de mantindre la ratxa. El guanyador seguirà enganxat a la part de dalt.

diumenge 17h
Numancia - Almería
18è contra 14è. El Numància segueix jugant amb el descens, i és capaç de tot, tant sigui bo com dolent. L'Almería s'està desinflant i si no suma es veurà amenaçat.

diumenge 17h
Racing - Athletic
13è contra 16è. Partit de lluita el que es preveu al Sardinero. L'Athletic per fi va sortir dels llocs de descens i guanyant agafaria aire per respirar més tranquil. El Racing encara ha de decantar-se per quina vol que sigui la seva lliga.

diumenge 19h
Betis - Espanyol
11è contra 17è. El Betis ha millorat molt respecte l'inici de temporada, tot al contrari que l'Espanyol, que estrena entrenador, Mané. No sembla que la màxima d'entrenador nou victòria segura tingui tots els números per complir-se.

diumenge 21h
R. Madrid - Sevilla
4t contra 5è. Un altre dels partits de la jornada. Els dos equips vénen d'encaixar tres gols. Els madrilenys han de guanyar sí o sí si no volen acabar de perdre els nervis abans de visitar el Camp Nou, mentre que els sevillans també han de guanyar sí o sí si no es volen veure seriosament amenaçats pels equips que li van al darrera

1 graellades:

Sílvia ha dit...

Hola!
Dos grans partits. Desitjo les victòries del Barça i del sevilla.
salutacions
sílvia

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania