Jornada intensa marcada pel clàssic

Déu ni do quina jornada ens espera. Els 4 equips que protagonitzen les ja famoses etapes de muntanya s'enfronten entre ells, com si estiguéssim en un play-off. A més, els dos últims equips lluitaran l'un conta l'altre per no quedar despenjats. A més, hi han altres enfrontaments directes que tot seguim passem a detallar:

dissabte 20h
València – Espanyol
Els conjunt valencianista pot ser el gran beneficiat de la jornada, ja que els altres 4 equips amb qui comparteix la part alta de la taula juguen entre ells. Fins i tot, es podria col•locar segon en solitari. No sembla que tingui un partit excessivament complicat, davant un Espanyol en descens tot i la millora en el seu joc (segons diuen).

dissabte 22h
Barça – R. Madrid
1r contra 5è. L’eufòria entre bona part de l’afició culé sembla desfermada, ja que pronostiquen una bona golejada sobre els blancs. Però no seria el primer cop que el Madrid visita el Camp Nou en hores baixes i en treu profit. Un partit trampa per al Barça davant un Madrid que no té absolutament res a perdre. Passi el que passi, els blaugranes seguiran líders, mentre que els blancs poden veure perillar la seva posició europea si no treuen els tres punts.

diumenge 17h
Getafe – Mallorca
10è contra 17è. Un Mallorca en mala ratxa afronta el seu últim partit abans de les etapes de muntanya. Empatat amb la primera plaça de descens, la victòria és més que obligada. Per la seva banda, el Getafe surt reforçat anímicament després dels bons partits contra Barça, Madrid i Vila-real, i buscarà guanyar tranquil•litat i aspiracions.

diumenge 17h
Recreativo – Osasuna
19è contra 20è. Duel de màxima tensió a Huelva. Els dos de sota lluitaran per no quedar despenjats. Qui perdi li tocarà patir de valent. El duel es presenta interessant vist que en l’anterior jornada els dos equips van presentar esperançadors signes de reacció.

diumenge 17h
Valladolid – Deportivo
8è contra 7è. Els dos equips estan en ratxa positiva. El Valladolid està resultant una sorpresa, mirant ja a llocs europeus més que no pas cap avall. El Deportivo va llançat, i té ja un bon coixí respecte els seus perseguidors. Si el Madrid perdés, podria aspirar a entrar a UEFA.

diumenge 17h
Málaga – Numancia
11è contra 15è. A priori el Málaga parteix amb cert avantatge, ja que es troba en una zona tranquil•la, mentre que els de Sòria van entrant i sortint dels llocs de descens.

diumenge 17h
Almeria – Racing
14è contra 13è. Dos equips que encara no tenen rumb definit deparen un partit amb el resultat totalment incert. Només un punt els separa, i qui perdi veurà el descens de prop.

diumenge 17h
Athletic – Sporting
16è contra 12è. Sembla que de mica en mica els lleons van tirant cap amunt, tot i que amb Caparrós a la banqueta de ben segur que encara els tocarà patir, sobretot patir mal futbol. L’Sporting és la incògnita de sempre, el blanc o negre de la lliga.

diumenge 19h
Sevilla – Vila-real
4t contra 2n. L’altre gran partit de la jornada a banda del clàssic. Un Vila-real que presenta bastants dubtes després dels últims resultats (empat a casa i derrota contra el Celtic en Champions) visita el Sevilla, que ve de guanyar al Bernabéu i de recuperar llocs de Champions. En cas de victòria els sevillistes superarien als castellonencs.

diumenge 21h
At. Madrid – Betis
6è contra 9è. Els matalassers si guanyen podrien superar al seu etern rival si aquest perd al Camp Nou. Si Forlán i Agüero segueixen tan enxufats, poca cosa podrà fer el Betis d’Emana i companyia, tot i el seu progressiu ascens en la classificació.

2 graellades:

Albert ha dit...

El Sevilla-Villarreal pot ser un partidàs. També cal estar atents al Recre-Osasuna, ja que els dos atravessen un mal moment.
Però està clar que no hi ha res com un Barça-Madrid.

Salutacions!

Gunners ha dit...

Avui el Barça - Madrid eclipsa a la resta, encara com bé dius tambè hi han partits interessants...

Salut!.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania