Marcant diferències

Jornada bastant clau la 13a disputada aquest cap de setmana, que ha servit per marcar algunes diferències i llimar-ne d'altres. Anem per parts:

A la part alta, el Barça va marcar territori i ara és lider a 4 punts del Vila-real, a 5 del València i a 6 del Madrid, i sembla encarar el tram més dur de la primera volta amb molta confiança. D'aquest grupet de 5 que fa moltes setmanes que és el mateix, el Sevilla córre el risc d'anar-ne quedant despenjat, ja que a més per sota Atlético i Deportivo el tenen al punt de mira, a 3 punts tan sols.

I és que dels equips que no són de la part alta, ja en comencen a destcar alguns. Si abans la diferència entre el 6è classificat i la zona de descens era més aviat poca, cosa que feia que els equips pugéssin i baixéssin de manera esbojarrada, ara sembla que per fi es comencen a veure algunes coses clares.

Els abans esmentats Atlético, Deportivo, a més del sorprenent Valladolid, semblen apuntar a Europa i oblidar-se momentàniament de la zona de perill, igual que Málaga, Sporting (aquests dos després d'un inici de lliga molt dolent), Getafe i Betis, que també comencen a mirar la classificació més tranquils.

A la part més baixa, Recreativo i Osasuna comencen a estar cada cop més enfonsats, a 5 i 4 punts de la salvació respectivament, i sense gaires símptomes de millora. L'Athletic ha pres aire aquesta última jornada i ha escapat del descens gràcies a la victòria contra el Numancia, que és l'equip que el substitueix en la 18a plaça.

Tot i això, no val a badar i encara menys a confiar-se.

3 graellades:

Albert ha dit...

Sí, em sembla que de les últimes temporades, aquesta ha sigut la que més ràpid s'han col·locat els equips al lloc aproximat que els correspon.

Adéu!

Sílvia ha dit...

hola!
La classificació està bastant definida, encara que desitjo que l´Espanyol sorti de la zona baixa.
salutacions
sílvia

Unknown ha dit...

Estimado Webmaster:

Mi nombre es Andy y soy el representante de Marketing en español de Poker Professor (www.pokerprofessor.com)


Me contacto con usted con el fin de negociar un posible acuerdo de afiliación o publicidad entre ambas partes.

Pokerprofessor es un proyecto nuevo, en conjunto con Pokernews y Tony G., que ha salido al aire recientemente y la visión del mismo es acercar y enseñar a la gente como jugar al Poker.

A tales efectos, hemos creado un curso intensivo que incluye entre otras cosas: videos introductorios, artículos de estrategia, correción de manos, etc, etc.

El programa tambien incluye un bono totalmente gratuíto de $150 para c/u de nuestros estudiantes, con el objetivo de que hagan sus primeras experiencias sin tener que poner dinero de sus bolsillos.

Espero que me contacte pronto para que lleguemos a algún arreglo de interés mutuo.

Sin otro particular, me despido muy atentamente de Ud.

Andy Menase
Marketing Manager
Pokerprofessor.com
MSN: andy.menase@hotmail.com
Email: marketinges@pokerprofessor.com

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania