Poques sorpreses

La lligueta de la Champions League ha finalitzat. Tot i que durant les primeres jornades semblava que hi podrien haver grans sorpreses, finalment s'han imposat la majoria de pronòstics, i veurem equips molt potents als vuitens de final de la competicó. Mirem com han quedat els grups (en negreta els equips classificats, en cursiva els que passena a la copa de la UEFA):

Grup A: tot i que al principi semblava que el Cluj podria donar la campanada (va guanyar a Roma i va empatar contra el Chelsea), finalment s'ha acabat desinflant perdent els 4 partits restants. ELs dos favorits, tot i que amb ordre invertit, s'han classificat:

1. Roma - 12 punts (+6)
2. Chelsea - 11 punts (+4)
3. Girondins - 7 punts (-6)
4. Cluj - 4 punts (-4)

Grup B: El Panathinaikos ha estat la sorpresa del grup quedant en primera posició. L'Inter també ha passat però amb molt menys del marge que s'esperava. El Werder Bremen se'n va a la UEFA i un molt sorprenent Anorthosis finalment ha quedat últim, tot i fer grans partits i tenir opcions de classificació fins l'últim moment. El grup més igualat (només cal que vegueu el diferencial de gols dels equips):

1. Panathinaikos - 10 punts (+1)
2. Inter - 8 punts (+1)
3. Werder Bremen - 7 punts (-2)
4. Anorthosis - 6 punts (+0)

Grup C: el Barça s'ha imposat amb claredat en un grup molt fàcil, tot i haver patit una derrota i un empat a casa contra els dos rivals teòricament més febles. L'Sporting de Portugal ha completat la classificació d'un grup amb poca emoció:

1. Barça - 13 punts (+10)
2. Sporting - 12 punts (+0)
3. Shaktar - 9 punts (+4)
4. Basilea - 1 punts (-14)

Grup D: el grup de la mort s'ha acabat resolent amb una diferència abismal de punts. Sens dubte els partits d'aquest grup han estat marcats per les polèmiques, tant arbitrals com gairebé socials (bueno, tot lo socials que poden ser els ultres):

1. Liverpool - 14 punts (+6)
2. Atlético - 12 punts (+5)
3. Olympique Marsella - 4 punts (-2)
4. PSV - 3 punts (-9)

Grup E: Manchester i Vila-real han acabat complint els pronòstics en un grup un pèl ensopit. Aalborg i Celtic no han fet patir en cap moment als dos favorits. Sense massa història, el més destacable ha estat la classificació de l'Aalborg per la UEFA:

1. Manchester United - 10 punts (+6)
2. Vila-real - 9 punts (+2)
3. Aalborg - 6 punts (-5)
4. Celtic - 5 punts (-3)

Grup F: Bayern i Olympique s'han imposat sense gaire problemes en un grup bastant fort, però on ni Fiorentina ni Steaua han pogut fer gran cosa més enllà de lluitar per una plaça a la UEFA:

1. Bayern - 14 punts (+8)
2. Olympique Lió - 11 punts (+4)
3. Fiorentina - 6 punts (-3)
4. Steaua de Bucarest - 1 punt (-9)

Grup G: Porto i Arsenal han complert els pronòstics i han passat fase. Potser se n'esperava més del Fenerbaçe, que ha acabat últim sense ser capaç de guanyar ni un sol partit:

1. Porto - 12 punts (+1)
2. Arsenal - 11 punts (+6)
3. Dinamo Kiiv - 8 punts (+0)
4. Fenerbaçe - 2 punts (-7)

Grup H: El Madrid no ha notat gaire les dos derrotes davant la Juventus, i els dos han acabat passant. El Bate semblava que podria ser una sorpresa, i tot i empatar els dos partits contra els italians, han acabat últims. Del Zenit s'esperava que donaria més guerra, però res de res:

1. Juventus - 12 punts (+4)
2. R. Madrid - 12 punts (+4)
3. Zenit - 5 punts (-3)
4. Bate Borisov - 3 punts (-5)


Els màxims golejadors de la competició fins ara són, tots amb 5 gols: Messi (Barça), Benzema (Lió), Gerrard (Liverpool) i Klose (Bayern).

Ara només queda esperar les habituals travesses de quins enfrontaments es produiran i de quins equips volen els d'aquí i els d'allà. Tot això fins que arribi el dia del sorteig del pròxim dia 19, que de ben segur depararà algun que altre enfrontament potent.

3 graellades:

Gunners ha dit...

es bastant curios la classificació dels equips en aquesta fase de lligueta. Inter, Chelsea, Arsenal i Lyon son uns segons que teoricament haurien de ser primers. Dificil sorteig pel Barça i tocara patir ja a vuitens.

Salut!.

Albert ha dit...

Jo crec que el més curiós de tot és que un equip tan mític com el Celtic no hagi anat ni a la Uefa.

El Barça patirà les conseqüències d'haver tingut el grup més fàcil en la primera ronda i ara haurem de patir a vuitens.

Que vagi bé!

Sílvia ha dit...

Hola!
Molt poques. Cada cop està més complicada, aquesta Champions.
sort pel Barça!
sílvia

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania