Tintín és el tercer

Ja feia unes quantes jornades que no queia cap entrenador de primera. Tintín Márquez ha estat cessat aquest cap de setmana, després d'una ratxa nefasta de resultats de l'Espanyol i després que el president de l'entitat blanc-i-blava s'entestés en dir que no farien fora al seu entrenador fos quin fos el resultat contra l'Sporting.

Márquez es veu, d'aquesta manera, obligat a deixar l'equip quan està en situació límit, a un punt i una posició de la zona de descens. El tècnic és el tercer que cau en aquesta temporada, set jornades després que féssin fora a Zambrano del Recreativo i Ziganda de l'Osasuna.

Si mirem i comparem, veurem que en aquelles dos ocasions, les dràstiques decisions no semblen haver aportat res beneficiós als seus equips. Per una banda, el Recreativo va fer fora Zambrano quan era 18è amb 4 punts i una diferència de gols de -9. Set jornades després, i amb Lucas Alcaraz a la banqueta, l'equip és cuer amb només 7 punts i un goal average de -14.

No li va molt millor a Camacho a Osasuna, qui va rellevar a Ziganda quan l'equip era 16è amb 4 punts i un diferencial de gols de -2. Tot i que per fi va aconseguir la primera victòria de l'equip, ara ocupen la 19a posició amb 8 punts i -8 gols.

Ja veurem si a la tercera va a la vençuda i l'Espanyol es pot o no recuperar de la situació amb un canvi de tècnic.

2 graellades:

Albert ha dit...

Tot depèn de qui fitxi l'Espanyol. El Recre i l'Osasuna tenen unes plantilles bastant justes, és a dir, que farien el mateix amb quasi tots els entrenadors.

En canvi l'Espanyol té jugadors molt bons, però Márquez no n'ha tret profit. Jo crec que un bon entrenador i el nou estadi són dos factors clau per que escalin una mica a la taula.

Futbol a la graella ha dit...

doncs el nou entrenador és el Mané! en principì aquest té els ous pelats de fer rendir plantilles justes. a veure com se les arregla

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania