Altres estadístiques III - Equador de la temporada (vol.2)

Continuem amb més estadístiques d'aquesta lliga, caracteritzada per la gran quantitat de gols. Precisament els gols són l'objectiu de l'anàlisi que farem a continuació:

GOLEJADORS


El camerunès Eto'o és líder destacat de la taula de màxims golejadors:

1. Eto'o (Barcelona) 18 gols
2. Villa (València) 15 gols
3. Forlán (Atlético) 12 gols
3. Messi (Barcelona) 12 gols
3. Higuaín (R. Madrid) 12 gols
6. Henry (Barcelona) 11 gols
7. Kun Agüero (Atlético) 9 gols
8. Negredo (Almeria) 8 gols
8. Llorente (Athletic) 8 gols
8. Baha (Màlaga) 8 gols
8. Rossi (Vila-real) 8 gols

Per equips, aquests són els màxims golejadors de cada equips (en ordre de qui tingui el golejador més golejador): Barcelona (Eto'o, 18 gols), València (Villa, 15 gols), Atlético (Forlán, 12 gols), R. Madrid (Higuaín, 12 gols), Almeria (Negredo, 8 gols), Athletic (Llorente, 8 gols), Màlaga (Baha, 8 gols), Vila-real (Rossi, 8 gols) Betis (Emana, 7 gols), Numància (Barkero, 7 gols), Sporting (Bilic, 7 gols), Osasuna (Nekounam, 6 gols), Recreativo (Adrián Colunga, 6 gols), Sevilla (Renato, 6 gols), Deportivo (Lafita, 5 gols), Getafe (Albín, 5 gols), Mallorca (Aduriz, 5 gols), Racing (Tchité, 5 gols), Valladolid (Goitom i Jonathan Sesma, 4 gols), Espanyol (Luis García i Tamudo, 3 gols).

El Valladolid és l'equip que més reparteix els seus gols, ja que fins a 13 jugadors de la seva plantilla han marcat ja. Per contra, el Recreativo és el que menys reparteix, amb només 6 jugadors amb algun gol.

En total, 195 jugadors han marcat algun gol durant les primeres 19 jornades de lliga.

GOLS DE PENAL


Apoño, del Màlaga, és el màxim golejador des dels 11 metres, amb 5 gols. Iraola i Villa, amb 3 gols, el segueixen. Fins a 25 jugadors han marcat alguna pena màxima.

El Màlaga és l'equip que més gols ha marcat de penal, amb 6 dianes. Per contra, Mallorca, Sevilla i Valladolid encara no saben el que és marcar de penal.

GOLS EN PRÒPIA PORTA


Jorge, de l'Sporting, té el dubtós honor de liderar la classificació de jugadors que s'han marcat algun gol en pròpia porta, amb 2 autodianes. L'acompanyen, però amb només un gol en contra, Cisma (Numància), Cortés (Getafe), Moretti (València), Weligton (Màlaga), Albelda (València), Gerard (Sporting), Ramis (Mallorca), Pellerano (Almeria), Flaño (Osasuna) i Domínguez (Atlético).

Com veieu, l'Sporting és el màxim golejador en pròpia, amb 3 gols!


Continuarà...

Us pot servir d'interès:
Altres estadístiques I (jornada 6)
Altres estadístiques II (jornada 12)
Altres estadístiques III - Equador de la temporada (vol.1)

-

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania