El Valladolid, campió d'hivern de muntanya

Si això fos el Tour de França, el Valladolid s'enduria el mallot de topos que acredita a qui el porta com el millor en muntanya. I és que s'ha insistit tant en el tema muntanya, Tourmalet, Everest, etc que bé hem de veure qui n'ha sortit millor i pitjor de l'aventura d'enfrontar-se de manera consecutiva contra Sevilla, Barça, Madrid i Vila-real, no? Aquesta és l'anecdòtica classificació:


Com diem, el Valladolid ha estat el millor en aquest aspecte, amb ni més ni menys que tres partits guanyats, tot i que igualment amb diferència negativa de gols. De fet, l'únic equip que no ha obtingut un diferencial negatiu de gols ha estat el Getafe, que ha marcat tants gols com ha encaixat.

Els més perjudicats han estat Recreativo, Athletic i Sporting, que són els tres que han perdut els quatre enfrontaments. L'Sporting va ser un cas significatiu, ja que va tindre aquestes dures proves a principi de temporada, encaixant 18 gols en quatre partits, per la qual cosa ja se'l donava per baixat a segona pràcticament. Posteriorment ha remuntat i ara està en zona tranquil·la.

Per cert, tot i la dificultat, tots els equips han aconseguit marcar gol, tot i que també n'han rebut tos més d'un per partit.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania