Així es presenta la jornada 24

Aquest cap de setmana, 24 jornada de Lliga, que es presenta de la següent manera, amb molts partits en dissabte a causa del retorn de la Champions la setmana que ve (ue!):

dissabte 20h
Barcelona - Espanyol
Diferències: 1r vs 20è / +42 punts / +69 goal average

Es deu tractar d'un dels derbis barcelonins més desigualats en quant a classificació que es recorden. Tot i així, els precedents de copa fan pensar que els blaugranes no ho tindran tan fàcil com ho hauria de tenir un líder destacat a casa contra el cuer. El Barça ha de fer callar boques de remuntada blanca i l'Espanyol haurà de donar la primera victòria de l'època Pochettino.
Partit d'anada: ESP 1 - BAR 2

dissabte 20h
R. Madrid - Betis
Diferències: 2n vs 15è / +24 punts / +23 goal average

El Madrid segueix amb la bona ratxa i ja comencen amb les èpiques i les remontades. Aquesta jornada se les haurà amb un irregular Betis. El resultat més factible seria el d'una victòria local, tot i que els bètics ja ho van fer prou bé contra el Barça la jornada passada.
Partit d'anada: BET 1 - RMD 2

dissabte 20h
Vila-real - Sporting
Diferències: 5è vs 14è / +11 punts / +27 goal average

El Vila-real està en la zona europea però apretadíssim amb la resta d'equips, per això ha d'aprofitar com sigui la visita d'un equip que sembla tocat un altre cop després d'unes setmanes de muntanyisme dur. Si els groguets es despistes, ho poden pagar sortint dels llocs de privilegi. Els asturians, tot i que a sis punts del descens, necessiten aire per tranquilitzar-se.
Partit d'anada: SPO 0 - VIL 1

dissabte 22h
Sevilla - Atlético
Diferències: 3r vs 6è / +5 punts / -4 goal average

A priori, és el partit amb més emoció i igualtat de la jornada. Els matalassers comença les etapes de muntanya, que poden determinar si realment és competitiu i pot amb els equips grans o si realment no està a l'alçada de tutejar amb els de dalt. El Sevilla lluitarà per seguir mantenint els seus seguidors a tres punts o més, i de passada guanyar un goal average particular amb l'Atlético que seria molt valuós.
Partit d'anada: ATM 0 - SEV 1

diumenge 17h
Valladolid - Màlaga
Diferències: 10è vs 7è / -6 punts / -6 goal average

Partit incert, ja que el Valladolid a casa és un equip fort i el Màlaga està en un bon moment de forma. Els de Pucela amb una victòria seguirien amb aspiracions d'enganxar-se tard o d'hora al tren europeu (tot i que ho tenen complicat), i els malaguenys poden treure profit, si guanyen, del duel del Pizjuán i de Riazor. Molt de profit.
Partit d'anada: MAL 2 - VLL 1

diumenge 17h
Recreativo - Almeria
Diferències: 16è vs 13è / -2 punts / -5 goal average

Els dos es miren el descens a més d'un partit de distància, però no s'hi val a badar. S'hi juguen una mica de tranquil·litat.
Partit d'anada: ALM 1 - REC 0

diumenge 17h
Mallorca - Racing
Diferències: 18è vs 11è / -8 punts / -15 goal average

El Mallorca està treient bons resultats i ha evitat enfonsar-se en l'últim lloc. Tot i jugar a casa, no ho tindrà fàcil amb un Racing que sembla estar en forma, sobretot el seu jugador clau, Zigic, que es fa un fart de marcar. S'enfronten dos dels equips menys golejadors, així que els gols valdran or.
Partit d'anada: RAC 1 - MLL 2

diumenge 17h
Osasuna - Numància
Diferències: 17è vs 19è / +1 punt / +13 goal average

Duel vital el que es viurà al Reyno de Navarra, tot i que s'enfrontaran un equip que va cap amunt (Osasuna) i un altre que va cap avall (Numància). Els numantins estrenaran entrenador nou, tot i que ho tindran difícil per no seguir amb la seva particular caiguda lliure davant un Osasuna que ha guanyat força punts i, sobretot, moral. Un altre enfrontament en què també serà clau el goal average particular que en surti.
Partit d'anada: NUM 0 - OSA 0

diumenge 19h
Getafe - Athletic
Diferències: 11è vs 9è / -3 punts / +1 goal average

Els dos equips viuen relativament tranquils a la zona mitja de la taula. El resultat és tan imprevisible com ho són aquests dos equips. Els de Madrid ja van guanyar a la Catedral en el partit d'anada, però l'Athletic d'ara ha progressat molt respecte al de la jornada 5.
Partit d'anada: ATH 0 - GET 1

diumenge 21h
Deportivo - València
Diferències: 8è vs 4t / -3 punts / -11 goal average

Els dos equips que han jugat UEFA aquesta setmana (derrota dels gallecs, empat dels valencianistes) s'enfronten en l'últim partit de la jornada. El Deportivo alteran bons partits com el 3-0 contra el Vila-real amb partits nefastos com el del Camp Nou o el de la UEFA d'aquest dijous, per la qual cosa està deixant sensacions molt contradictòries. Al València no se li ha donat gens malament Riazor aquests últims anys. A més, l'equip che té a l'abast guanyar-li el goal average particular als deportivistes.
Partit d'anada: VAL 4 - DEP 2

1 graellades:

Albert ha dit...

El fet que hi hagi Champions potser condiciona les alineacions...

A part del Barça-Espanyol serà interessant el Sevilla-Atlético.

Vagi bé!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania