Així es presenta la jornada 25

Ja sé que aquesta setmana ha estat més que pobra en quant a activitat en aquest blog, però és que entre una cosa i l'altra no s'ha pogut actualitzar. A veure si això millora un cop passada aquesta 25a jornada de Lliga, que es presenta de la següent manera:

dissabte 20h
Athletic - Sevilla
Diferències: 9è vs 3r / -13 punts / -14 goal average
El Sevilla sembla anar-se recuperant de la mala ratxa de fa unes setmanes, i sostenen amb força la tercera plaça de la classificació mentre veu com els de sota seu no s'acaben d'aclarir. L'Athletic va fent al seu ritme, i ja és el líder de la part mitja de la classificació.
Partit d'anada: SEV 4 - ATH 0

dissabte 22h
Espanyol - R. Madrid
Diferències: 19è vs 2n / -32 punts / -43 goal average
Molts aficionats blaugranes estaran expectants per veure si l'Espanyol serà capaç de fer el que va fer amb el Barça i donarà la campanada contra el R. Madrid. Els blancs porten una bona ratxa, tot i que van ensopegar aquesta setmana a casa contra el Liverpool en partit de Champions. Si en l'enfrontament de primer contra últim hi va haver sorpresa, per què no en el xoc entre segon i penúltim? I més tenint en compte que al Bernabéu els blanc-i-blaus ja van esgarrapar un empat.
Partit d'anada: RMD 2 - ESP 2

diumenge 17h
Màlaga - Recreativo
Diferències: 6è vs 15è / +13 punts / +19 goal average

El Màlaga va llençat, ja és en posicions europees i sembla que aquest cap de setmana no hauria de tenir massa problemes per véncer a un Recreativo que no acaba de distanciar-se dels llocs de descens (està dos punts per sobre). Els malaguenys fins i tot podrien entrar en Champions depenent dels resultats de València i Vila-real.
Partit d'anada: REC 0 - MAL 4

diumenge 17h
Almeria - Getafe
Diferències: 13è vs 12è / 0 punts / -6 goal average

Duel entre dos equips empatats a punts i a trajectòries irregulars. S'hi juguen la mica de tranquil·litat que suposaria el no reduir els 4 punts que els separen dels llocs de descens. Qui guanyi també s'endura el goal average particular.
Partit d'anada: GET 2 - ALM 2

diumenge 17h
Numància - Deportivo
Diferències: 20è vs 8è / -16 punts / -20 goal average

El Numància ja fa massa jornades que no veu la llum, i ja té la salvació a 4 punts. No es pot encantar, i davant tindrà un rival que ha empatat els seus últims tres partits de lliga. De ben segur que veurem poquíssims gols en un xoc que s'endurà qui estigui més encertat en les poques ocasions que s'ensuma que hi hauran (ara és quan queden 4-4). El Deportivo ha de guanyar d'una vegada si no vol començar-se a oblidar d'Europa.
Partit d'anada: DEP 1 - NUM 0

diumenge 17h
Sporting - Mallorca
Diferències: 14è vs 18è / +3 punts / -18 goal average

Per molt que l'Sporting vagi per davant que el Mallorca, les trajectòries d'un i altre fan presagiar un avantatge inicial dels balears, que han sabut reaccionar aquestes últimes jornades i ja tenen la salvació a tocar. Per contra, l'Sporting surt de les etapes de muntanya tocat però encara no enfonsat. Ara, els asturians hauran de esbrinar si la mala ratxa era degut als rivals o a ells mateixos. Recordem que l'Sporting va sumar els seus primers partits en aquesta lliga precisament al camp del Mallorca.
Partit d'anada: MLL 0 - SPO 2

diumenge 17h
Racing - Osasuna
11è vs 17è / +5 punts / +2 goal average

Sembla impossible fa unes setmanes, però l'Osasuna ja està en llocs de permanència, ja que les pilotes han començat a entrar i la lluita està donant els seus fruits. Ara falta confirmar aquesta recuperació davant un equip incòmode per definició.
Partit d'anada: OSA 0 - RAC 1

diumenge 19h
Atlético - Barcelona
7è vs 1r / -24 punts / -38 goal average

El Barça s'ha de concentrar i tornar a guanyar partits per calmar els ànims. Ho intentarà davant l'equip que va matxacar en el partit de la primera volta. El Calderón ja és una altra història, i els blaugranes ja han demostrat que són tan capaços com també golejar-hi com sortir-ne escaldats. Un partit que mai saps per on et sortirà, per alguna cosa és el més destacat de la jornada.
Partit d'anada: BAR 6 - ATM 1

diumenge 19h
València - Valladolid
5è vs 10è / +9 punts / +13 punts

El València s'està mostrant un pèl irregular últimament, així com el Valladolid. Resultat incert en aquest xoc que els valencianistes no poden deixar de guanyar després d'haver perdut posicions de Champions per primer cop en aquesta lliga després de la jornada anterior.
Partit d'anada: VLL 0 - VAL 1

diumenge 21h
Betis - Vila-real
16è vs 4t / -15 punts / +12 goal average

Els bètics enfilen l'última etapa de muntanya després d'haver experimentat els contrastos d'empatar contra el Barça i de caure estrepitosament al Bernabéu per 6-1. El Vila-real, en llocs Champions una altra vegada, amb una victòria podria guanyar terreny respecte els seus perseguidors.
Partit d'anada: VIL 2 - BET 1

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania