28

Aquest cap de setmana es disputa la 28a jornada de Lliga. Aprofiteu perquè la setmana que ve hi torna a haver una d'aquelles parades tan insoportables a causa dels partits de seleccions. Argh!!

dissabte 20h
Vila-real - Athletic
Diferències: 13è vs 4t / -14 punts / -15 goal average

Els dos equips van ensopegar contra equips madrilenys la jornada passada. Els castellonencs intentaran seguir defensant la 4a plaça sigui com sigui, ja que és l'última que dóna dret a jugar Champions l'any que ve. Els lleons, per la seva banda, finalitzen les etapes de muntanya amb l'esperança de sumar el seu primer punt en aquest tipus de partits. Si no ho aconsegueixen, poden tornar a perillar després d'unes quantes jornades de tranquil·litat.
Partit de la primera volta: ATH 1 - VIL 4

dissabte 22h
Sevilla - Valladolid
Diferències: 3r vs 9è / +12 punts / +14 goal average

Els dos equips són el paradigma de l'estabilitat ara mateix. Tant Sevilla com Valladolid tenen el seu rival més immediat a sis punts de distància. A més, els sevillistes tenen el seu rival per dalt a nou punts. En canvi, si els de Pucela guanyen entraran sense fer soroll en la lluita per les posicions europees, i a més ja van demostrar a la primera volta que van ser els millors en les etapes de muntanya.
Partit de la primera volta: VLL 3 - SEV 2

diumenge 17h
Deportivo - Betis
Diferències: 7è vs 16è / +13 punts / +6 goal average

Els gallecs van perdre una oportunitat d'or per fer un pas de gegant en la lluita per Europa després de la derrota a El Molinón. A casa davant un dels equips que estan patint més les últimes jornades sembla una bona oportunitat per seguir caminant endavant, però a Riazor mai se sap quin rival pot acabar guanyant sorpresivament per 0-3.
Partit de la primera volta: BET 0 - DEP 3

diumenge 17h
R. Madrid - Almeria
Diferències: 2n vs 12è / +29 punts / +64 goal average

A veure si l'Almeria mostra més coses contra el Madrid que contra el Barça. Qui sap si el fet que hi hagi molt d'exmadridista a les files andaluses provocarà un plus de motivació o al contrari. En tot cas, els blancs no han de tenir massa problemes per guanyar un Almeria que es pot quedar a dos punts del descens si perd.
Partit de la primera volta: ALM 1 - RMD 1

diumenge 17h
Racing - València
Diferències: 10è vs 8è / -7 punts / -7 goal average

Després del sorprenent resultat de la primera volta i vist que el Racing porta 8 gols en dos partits, qualsevol cosa pot passar aquest diumenge en un partit en què els valencianistes fa uns mesos haurien estat els favorits. Però l'equip che no passa per un bon moment, i ja es parla massa de cara a la temporada que ve. Que vigilin.
Partit de la primera volta: VAL 2 - RAC 4

diumenge 17h
Numància - Sporting
Diferències: 19è vs 11è / -10 punts / -5 goal average

Els dos són equips molt i molt irregulars, mai saps per on et sortiran. Els numantins es resisteixen a enfonsar-se en llocs de descens , tot i que estan a 5 punts de la salvació, i l'Sporting va aconseguir una victòria vital la passada jornada que l'ha permès agafar una mica d'aire. Un partit trascendental del tot el que es viurà a Los Pajaritos de Soria.
Partit de la primera volta: SPO 3 - NUM 1

diumenge 17h
Getafe - Recreativo
Diferències: 17è vs 14è / -2 punts / +7 goal average

Dos equips que no es poden despistar, sobretot el Getafe que porta unes jornades ben galdoses. La pitjor notícia per als dos equips és que encara els falta les jornades de muntanya per disputar, i ho poden acusar molt, tot i que el Getafe s'acostuma a créixer en aquest tipus d'enfrontaments. De moment, però, estan a dos punts de les posicions de descens. La victòria té un valor afegit: el goal average particular.
Partit de la primera volta: REC 1 - GET 1

diumenge 17h
Osasuna - Espanyol
Diferències: 18è vs 20è / +4 punts / +13 goal average

Partit tan calent com determinant. Si els pericos perden ho poden acabar tenint molt magre depenent de com acabi la jornada, però no sé perquè, però em sembla el típic partit que l'Espanyol acaba guanyant. L'Osasuna lluitarà perquè no sigui així, perquè si no seran ells els que s'enfonsin una mica més.
Partit de la primera volta: ESP 1 - OSA 0

diumenge 19h
Barcelona - Màlaga
Diferències: 1r vs 6è / +23 punts / +49 goal average

El Barça rep a casa l'equip revelació d'aquesta temporada, un Màlaga que està en posicions de UEFA. Tot i això, el Barça sembla haver recuperat la confiança en si mateix i molt haurà de batallar si vol esgarrapar alguna cosa del Camp Nou.
Partit de la primera volta: MAL 1 - BAR 4

diumenge 21h
Mallorca - Atético
Diferències: 15è vs 5è / -14 punts / -30 goal average

Els mallorquinistes, tot i els dos empats en les dos últimes jornades, segueix escalant posicions, tot i que sense acabar de desenganxar-se de la part baixa encara. L'Atlético, el de sempre, mai saps per on et sortirà.
Partit de la primera volta: ATM 2 - MLL 0

1 graellades:

Albert ha dit...

L'Osasuna-Espanyol és el partit de la jornada, sens dubte.

El sorteig de la Champions no ha estat del tot malament.

Que vagi bé!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania