Ja se sent l'escalfor de la 26

Jornada molt calenta la que viurem aquest cap de setmana. Per començar, dissabte al vespre veurem com segueix la carrera cap al liderat amb un derbi madrileny inclòs. També serà interessant veure què passa amb l'embús que hi ha a la UEFA, amb quatre equips empatats a 39 punts. Per la zona baixa també hi hauran hòsties, ja que Mallorca, Betis, Sporting i Osasuna s'enfronten entre ells. Altíssima tensió, gran jornada!

dissabte 20h
Barcelona - Athletic
Diferències: 1r vs 11è / +29 punts + 54 gols
Els dos finalistes de la Copa s'enfronten al Camp Nou. El Barça ha de calmar els ànims amb una victòria que a priori no se li hauria de resistir massa. La moral serà la gran arma dels lleons, que visiten el Camp Nou en un bon estat de forma.
Partit de la primera volta: ATH 0 - BAR 1

dissabte 20h
Real Madrid - Atlético
Diferències: 2n vs 5è / +17 punts / +15 gols
Deu ni do quin derbi madrileny, tot i que ja se sap que els roig-i-blancs últimament acostumen a decebre en aquests enfrontaments. El Madrid segueix amb la seva campanya de cada any però que li segueix donant resultats. L'Atlético haurà d'intentar no tornar a fer-li un favor al seu etern rival.
Partit de la primera volta: ATM 1 - RMD 2

dissabte 22h
Vila-real - Espanyol
Diferències: 4t vs 19è / +23 punts / +24 gols
Tot i la victòria al Camp Nou, l'Espanyol acaba les etapes de muntanya en posicions de descens i a sis punts de la salvació. Sembla difícil que la reacció de l'equip pugui començar a Castelló, tot i que l'afició perica sí que sembla que ha començat ja a resopndre. Davant tindrà un Vila-real cada dia més ben assentat en Champions.
Partit de la primera volta: ESP 0 - VIL 0

diumenge 17h
Recreativo - Valladolid
Diferències: 9è vs 13è / +4 punts / +8 gols
Ha arribat un punt en què un equip no pot estar tranquil, ni el Valladolid que si perd (tot i estar 9è) podria quedar-se més a prop del descens que de les posicions europees. El Recreativo ja sap què és això de patir, i per això intentarà tornar a donar una sorpresa relativa per seguir pujant. No val a badar.
Partit de la primera volta: VLL 1 - REC 1

diumenge 17h
Numància - València
Diferències: 6è vs 20è / -19 punts / -31 punts
Tot i les diferències classificatòries i estadístiques els dos equips tenen la mateixa necessitat imperiosa: guanyar costi el que costi. Els de Sòria perquè ja tenen la salvació a set punts i seguir perdent seria un cop moral massa fort. Els valencianistes, per la seva banda, han vist com han estat desplaçats dels llocs de Champions, i amb una derrota o un empat poden quedar fàcilment fora d'Europa per primer cop en tota la temporada.
Partit de la primera volta: VAL 4 - NUM 0

diumenge 17h
Osasuna - Sporting
Diferències: 18è vs 17è / -2 punts / +19 gols
La cosa està clara: si l'Osasuna guanya a un Sporting malmès farà que els asturians tornin a posicions de descens bastantes jornades després. La recuperació que semblava haver experimentat l'Sporting ha quedat en poc cosa després de tornar a passar per les etapes de muntanya. Ha de vigilar i molt. L'Osasuna seguirà de ben segur lluitant amb el ganivet entre les dents. Veurem el primer empat dels asturians?
Partit de la primera volta: SPO 2 - OSA 1

diumenge 17h
Deportivo - Racing
Diferències: 8è vs 12è / +9 punts / +2 gols
El Deportivo porta cinc jornades sense perdre, i està enganxat a Europa tot i que fora d'ella, sent l'últim dels quatre equips dels 39 punts. Aquesta setmana juga contra un equip que sempre se li ha donat bastant malament, sobretot a Riazor, un Racing batallador que pot donar moltes complicacions, tot i estar a cinc punts del descens. El partit d'anada va ser un bon exemple dels pocs gols que es marquen en els partits d'aquests dos equips.
Partit de la primera volta: RAC 0 - DEP 0

diumenge 17h
Mallorca - Betis
Diferències: 16è vs 15è / +0 punts / -9 gols
El Mallorca segueix en ratxa positiva i jugarà contra un Betis que mai saps per on et surtirà, capaç de ser golejat i de jugar un molt bon partit (com per exemple, la passada jornada contra el Vila-real). En tot cas, un partit crucial a la part més roent de la classificació, ja que els dos estan a dos punts del descens.
Partit de la primera volta: BET 3 - MLL 0

diumenge 19h
Sevilla - Almeria
Diferències: 3r vs 10è / +16 punts / +19 gols
El Sevilla sembla viure tranquil en la tercera posició, sense preocupar-se per un segon lloc que li queda molt lluny i per uns perseguidors que es maten entre ells i avancen menys del que caldria per atrapar als sevillans. L'Almeria té sort d'haver recuperat l'olfacte golejador de Negredo, que està en ratxa i serà una de les grans armes per assaltar el Pizjuán.
Partit de la primera volta: ALM 0 - SEV 1

diumenge 21h
Getafe - Màlaga
Diferències: 14è vs 7è / -11 punts / -7 gols
El Getafe és irregular a més no poder, i en una lliga on els de sota apreten tant fa que això es pagui. És a tres punts del descens, així que no val a badar. El Màlaga va veure frenada la seva eufòria després de perdre a casa contra el Recre, i voldrà seguir somiant amb Europa.
Partit de la primera volta: MAL 2 - GET 1

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania