29

Tot i que sembla que han estat dos anys, només ens hem quedat un cap de setmana sense lliga. Com s'ha trobat a faltar! Però ja podem respirar, ara ja no hi hauran més pauses fins al final, així que ens espera de forma contínua el tram final de totes les competicions en joc. A disfrutar!!

I per començar, aquí van els partits d'aquesta 29a jornada, que té molts partits avançats a dissabte:

dissabte 20h
Recreativo - Sevilla
Diferències: 16è vs 3r / -24 punts / -29 goal average
El Recreativo es troba a un punt del descens i aquest cap de setmana s'enfronta a l'equip que està més tranquil de la Lliga, el Sevilla, que ocupa la 3a posició a distància de perseguidors i perseguits. Aquesta pot ser la bona notícia pel Recre si els sevillans es confien. La mala notícia, però, és que amb aquest partit comencen les etapes de muntanya massa a prop del descens.
Partit de la primera volta: SEV 1 - REC 0

dissabte 20h
Valladolid - Barcelona
Diferències: 9è vs 1r / -30 punts / -64 goal average
El del Camp Nou va ser l'únic partit que van perdre de les etapes de muntanya en la primera volta, però demostrant que són un equip fidels als seus principis. A Zorrilla de ben segur que el Barça les passarà més magres que a casa, així que haurà de lluitar molt i intentar marcar ben aviat perquè no se li compliquin massa les coses. El Valladolid viu tranquil a la part mitja de la taula, per la qual cosa sembla difícil que el puguin trair les presses.
Partit de la primera volta: BAR 6 - VLL 0

dissabte 20h
Almeria - Vila-real
Diferències: 13è vs 4t / -17 punts / -21 goal average
Els andalusos han de confirmar que són capaços de salvar-se, i més després d'aquest partit, en què ja hauran acabat el tram més dur de la temporada. Els groguets, per la seva banda, han de confirmar la seva plaça de Champions. Si derroten l'Almeria i els de sota seu fallen, poden donar un pas de gegant.
Partit de la primera volta: VIL 2 - ALM 1

dissabte 20h
Betis - Numància
Diferències: 17è vs 19è / +4 punts / +20 goal average
Partit dramàtic. Els bètics estan fregant a el descens i els numantins s'aferren amb ungles i dents a la primera divisió negant-se a precipitar-se del pou, però les jornades s'acaben i han de véncer un rival directe per confirmar que poden tirar l'emrpesa endavant. Els bètics tenen avantatge en el goal average particular, i sembla difícil que els numantins el puguin capgirar.
Partit de la primera volta: NUM 2 - BET 4

dissabte 20h
Athletic - Mallorca
Diferències: 15è vs 12è / -1 punt / +2 goal average
Els bilbains han acusat les etapes de muntanya amb quatre derrotes, cosa que els ha fet tornar a la zona de perill, a només dos punts del descens. El Mallorca està dibuixant una trajectòria contrària. Un xoc directe en què serà vital el goal average particular, que ara mateix està empatat.
Partit de la primera volta: MLL 3 - ATH 3

dissabte 22h
Màlaga - R. Madrid
Diferències: 8è vs 2n / -20 punts / -36 goal average
El Madrid sortirà a jugar sabent què ha fet el Barça, però els blancs també tenen un desplaçament difícil, concretament al de l'equip revelació de la lliga, el Màlaga, que està en plena lluita per entrar en places europees. Promet ser un partit vibrant, ja que els dos equips tendeixen a marcar molts gols. Així va quedar demostrar en el partit de la primera volta.
Partit de la primera volta: RMD 4 - MAL 3

diumenge 17h
Espanyol - Deportivo
Diferències: 20è vs 7è / -21 punts / -20 goal average
En principi és un duel molt desigual, però els gallecs es mostren molt febles en camps com el de Montjuic. Els periquitos esgotaran uns dels seus últims cartutxos per seguir amb esperances reals. El Depor, a seguir amb la lluita per entrar a Europa.
Partit de la primera volta: DEP 1 - ESP 0

diumenge 17h
Atlético - Osasuna
Diferències: 5è vs 18è / +14 punts / +18 goal average
Els madrilenys estan en plena lluita per entrar a Europa, i a priori tenen un partit assequible, tot i que l'Osasuna sempre és capaç de donar la fuetada en el moment menys esperat. Els navarresos estan a un punt de la salvació, però no es poden despistar vist com estan les coses.
Partit de la primera volta: OSA 0 - ATM 0

diumenge 19h
València - Getafe
Diferències: 6è vs 14è / +12 punts / +12 goal average
Els valencianistes van aconseguir frenar la seva caiguda lliure i van tornar a ocupar llocs europeus, tot i que emmerdats enmig d'una feroç lluita amb altres equips. Per la seva banda, els madrilenys estan en una altra pugna, la de no baixar, i es troben a dos punts del descens.
Partit de la primera volta: GET 0 - VAL 3

diumenge 21h
Sporting - Racing
Diferències: 11è vs 10è / +0 punts / -22 goal average
És curiós que aquest sigui el partit del Plus, però quan hi han partits en dissabte ja passen aquestes coses. Els dos equips estan empatats a la meitat de la taula. En principi això hauria de significar estar tranquils, però qui perdi es pot precipitar i caure unes quantes posicions d'una sola tacada. S'hi juguen més del que es podria pensar en un principi.
Partit de la primera volta: RAC 1 - SPO 0

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania