30

Tot i ser Setmana Santa i que motla gent estigui de vacances, per sort el futbol continua aquest cap de setmana amb la disputa de la 30a jornada de Lliga. Aquests són els partits que ens esperen aquests dos dies:

dissabte 20h
Barcelona - Recreativo
Diferències: 1r vs 18è / +42 punts / +75 goal average
Partit de diferències abismals el que es viurà al Camp Nou i que servirà per encetar la jornada. El Barça, després del recital d'aquest dimecres contra el Bayern, defensarà els sis punts que el separen del Madrid en un partit contra un rival que tot just va tornar a caure en llocs de descens la jornada anterior, i que ho té molt magre per no enfonsar-se tenint en compte que tot just ha començat les etapes de muntanya.
Partit de la primera volta: REC 0 - BAR 2

dissabte 22h
Vila-real - Màlaga
Diferències: 4t vs 7è / +5 punts / +7 goal average
Lluita per Europa. Els castellonencs han de guanyar si no volen veure perillar el seu lloc de Champions. Per la seva banda, el Màlaga encara l'últim partit de les etapes de muntanya sabent que ja han passat la part mes dura del calendari i estan empatats amb posicions UEFA, tot un mèrit i un repte superat. Qui guanyi, a més dels 3 punts de rigor, s'endurà el goal average particular, factor importantíssim depenent de com acabin les coses al final de Lliga.
Partit de la primera volta: MAL 2 - VIL 2

diumenge 17h
Mallorca - Almeria
Diferències: 15è vs 11è / -2 punts / -4 goal average
Si el Mallorca perd pot veure's abocat de nou al descens després de sortir-ne fa unes quantes jornades a base d'una important remontada. L'Almeria està una mica millor però tampoc està com per adormir-se i ha de donar un pas important contra un rival directe per poder afrontar amb més tranquil·litat les jornades que queden.
Partit de la primera volta: ALM 2 - MLL 1

diumenge 17h
R. Madrid - Valladolid
Diferències: 2n vs 9è / +27 punts / +41 goal average
El Madrid jugarà sabent el resultat del Barça el dia anterior. Davant tindrà un Valladolid que és el millor equip en les etapes de muntanya i que viu tranquil a la zona mitja de la taula classificatòria. Els de Pucela són un els equips capaços de donar la campanada al Bernabeu, i ja ho van demostrar guanyant en el partit de la primera volta.
Partit de la primera volta: VLL 1 - RMD 0

diumenge 17h
Sporting - València
Diferències: 13è vs 5è / -13 punts / -36 goal average
Els valencianistes estan en posicions UEFA i ja apunten altre cop a Champions, després de dos victòries que han fet tornar, en part, la calma a Mestalla. Aquesta jornada, però, visiten el Molinón, un camp que mai saps amb quin equip trobaràs. Els asturians estan a tres punts del descens i els tocarà picar pedra de valent, tot i que ja van demostrar en l'enfrontament de la primera volta que són capaços de guanyar als valencians.
Partit de la primera volta: VAL 2 - SPO 3

diumenge 17h
Numancia - Espanyol
Diferències: 19è vs 20è / +2 punts / -8 goal average
Partit extremadament trascendental i dramàtic que enfrontarà els dos últims classificats, en el que es pot interpretar com un tot o res, sobretot per l'Espanyol, que actualment es troba a sis punts de la salvació però que després de la victòria contra el Deportivo es mostra amb més confiança. Importantíssim el que passi a Soria aquest diumenge, i totalment imprevisible, sobretot si tenim en compte la bogeria de partit que van protagonitzar els dos equip en la jornada 11.
Partit de la primera volta: ESP 3 - NUM 4

diumenge 17h
Racing - Betis
Diferències: 10è vs 16è / +5 punts / +7 goal average
El Betis és qui presenta més urgències en un partit en què estrenarà entrenador nou. Es troba només a un punt de la salvació, i visitarà el Sardinero, on els locals segurament no estaran tan ansiosos i més confiats.
Partit de la primera volta: BET 3 - RAC 1

diumenge 17h
Osasuna - Athletic
Diferències: 14è vs 12è / -2 punts / +7 goal average
Osasuna ve amb la cinquena marxa posada després de guanyar 2-4 al Calderón i intentarà desfer-se d'un Athletic dubitatiu. En cas de victòria dels rojillos, es podrien situar a mitja taula, cosa impensable fa unes jornades quan l'equip estava enfonsat.
Partit de la primera volta: ATH 2 - OSA 0

diumenge 19h
Sevilla - Getafe
Diferències: 3r vs 17è / +26 punts / +24
Els madrilenys comencen les etapes de muntanya precisament en el pitjor moment de la temporada, quan es troben a un sol punt de les posicions de descens, així que han d'apretar les dents i fer la feina que no han fet davant de rivals més assequibles. Poden patir i molt. Tot el contrari que el Sevilla, que està tranquil a la tercera plaça, lluny de tothom.
Partit de la primera volta: GET 0 - SEV 2

diumenge 21h
Deportivo - Atlético
Diferències: 8è vs 6è / +0 punts / -13 goal average
Partit de lluita per Europa, ja que els dos equips estan empatats a punts, per tant és un enfrontament trascendental per les aspiracions dels dos equips. Els madrilenys parteixen com a favorits, tot i que veient la seva trajectòria i que el Deportivo a Riazor es torna bo, el resultat pot decantar-se a favor dels gallecs.
Partit de la primera volta: ATM 4 - DEP 1

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania