Amb el 9, Chaparro / Què ens deixa la 29

El principi del final ja ha començat, i Paco Chaparro ha estat el primer ha pagar-ne les conseqüències, ja que aquest mateix dilluns l'han fotut fora com a entrenador del Betis, després d'empatar a 3 a casa contra el Numància i estar a 1 punt del descens. És el 9è de la llista dels entrenadors caiguts de primera aquesta temporada (l'últim havia estat precisament l'entrenador dels sorians, Kresic, ara fa sis jornades).

Aquesta és una de les coses que ens deixa la jornada 29, disputada aquest cap de setmana que acabem de deixar enrere, juntament amb altres sensacions.

És increïble com el Barça, amb els números d'escàndol que porta només tingui sis punts d'avantatge sobre el R. Madrid, i a la vegada és raro no és normal que un equip com els blancs, que porten una ratxa de victòries espectacular, encara estiguin a sis punts del líder. Però així estan, a anys llum dels altres equips en la classificació.

El Sevilla és 3r. Podria semblar una posició difícil de defensar, però els sevillistes estan tan lluny de la segona plaça com de la quarta: 9 punts de diferència! Estan lluny de totes les batalles.

Ningú vol jugar Europa. Del 4t al 8è, només el València va puntuar guanyant contra el Getafe. El Vila-real va perdre estrepitosament els tres punts i Cazorla, l'Atlético va caure 2-4 davant Osasuna al Calderón (demostrant un cop més, que és el terror dels quinielistes), el Màlaga va caure també a casa contra el Madrid (aquest resultat encara entrava dins la lògica) i el Deportivo va perdre al camp del cuer (tot i que ningú va veure als gallecs aparèixer sobre la gespa de Montjuïc). A més, el Valladolid no va aprofitar per acostar-se a llocs europeus perquè també va perdre (contra el líder, també era lògic).

Per baix continua la gresca habitual, amb un Recreativo que és el que pinta pitjor, ja que encara ha de passar per tots els grans equips de la Lliga. No hi ha cap equip despenjat, i l'11è està a només 4 punts de baixar. D'infart, taquicàrdia i sobredosi nerviosa.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania