La Champions de Sant Jordi

Ja tenim els 4 equips que es disputaran els dos llocs per la gran final de la Champions League d'aquest any, i un cop més els conjunts anglesos han arrasat. Tres dels quatre candidats al títol són anglesos, sent el Barça la nota discordant a la vegada que gran favorit (per molt que diguin que els anglesos tal i qual, el nivell del Barça per mi és superior a qualsevol dels equips anglesos ara per ara). El quadre de Champions el tenim d'aquesta manera:

Vila-real 1 - Arsenal 4
Potser se n'esperava una mica més del Vila-real, sobretot al partit de tornada on els anglesos han passat per sobre dels castellonencs. I és que l'equip groguet ha acusat la baixa de Cazorla durant tota l'eliminatòria i la de Senna al partit de tornada. L'Arsenal es converteix d'aquesta manera en la bèstia negra del Vila-real, amb dos eliminacions en les seves dos participacions en la competició. Els anglesos, per la seva banda, es classifiquen per unes semifinals després de no comptar en gaires quinieles a principis de la competició.

Manchester U. 3 - Porto 2
Els anglesos han passat més problemes del que es podria esperar en un principi, sobretot després del 2-2 d'Old Trafford. És més, la seva classificació ha penjat d'un fil fins el minut 180 d'eliminatòria, ja que amb un gol dels protugesos es quedaven fora. Ara a semifinals contra l'Arsenal tornen a ser els favorits, aquest cop contra un equip que coneixen de sobres, ja que militen a la mateixa lliga. El seu handicap és que comptaran amb més pressió que els gunners. Molts els apunten, tot i l'ajustada classificació, com els màxims favorits per guanyar la Champions, juntament amb el Barça.

Liverpool 5 - Chelsea 7
Visca la Champions! Eliminatòria que ha quedat marcada pel partidàs de tornada, carregat d'emoció fins l'últim moment en un partit boig que va acabar amb un espectacular 4-4. Aquesta eliminatòria ja s'ha convertit en tot un clàssic dels últims anys, i el Chelsea es classifica per enfrontar-se, en un altre nou clàssic, al Barça. Bogeries com les d'aquesta eliminatòria sempre són un plaer de veure i viure.

Barcelona 5 - Bayern 1
La primera part del partit d'anada (4-0) costarà molt de ser oblidada tant pels qui la van disfrutar com pels que la van patir, i es confirma que els bavaresos i el Camp Nou no es porten gens bé. Ni el clima infernal de l'Allianz Arena va ser el més mínim impediment perquè el Barça defensés el coixí de gols de l'anada a casa. Ara els blaugranes se les hauran de veure amb el Chelsea, altre cop començat la sèrie al Camp Nou.

D'aquí uns dies, analitzarem com afronten els equips les semifinals.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania