La UEFA serà o alemanya o ucraïnesa

Si la Champions queda en mans angleses i catalanes, la UEFA també queda limitada a dos opcions: o Ucraïna o Alemanya. A més, segur que la final serà entre alemanys i ucraïnesos. Aquests són els resultats de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa de la UEFA, competició que també existeix:

Hamburg 4 - Manchester City 3
Partit d'anada: Hamburg 3 - Manchester City 1
Partit de tornada: Manchester City 2 - Hamburg 1

Els anglesos partien com un dels favorits per endur-se la competició, però més per pressupost que per opcions reals. Al final, s'han quedat a un sol gol de força la prórroga en el partit de tornada, però el 3-1 de l'anada ha pesat massa. La plaça a semifinals és per als alemanys.

Werder Bremen 6 - Udinese 4
Partit d'anada: Werder Bremen 3 - Udinese 1
Partit de tornada: Udinese 3 - Werder Bremen 3

Els italians han estat capaços d'empatar l'eliminatòria en la primera part del partit de tornada, però finalment els alemanys han sentenciat a la segona amb un empat a 3 que feia impossible una segona remontada. Els alemanys estan davant una gran oportunitat per maquillar la fluixa temporada que estan fent a la Bundesliga.

PSG 0 - Dinamo Kiiv 3
Partit d'anada: PSG 0 - Dinamo Kiiv 0
Partit de tornada: Dinamo Kiiv 3 - PSG 0

Després de l'igualat partit d'anada, els ucraïnesos no han tingut pietat dels francesos i s'han imposat per un clar 3-0 que els dóna el passi a semifinals, després de venir rebotats de la Champions League.

Shakhtar 4 - Olympique de Marsella 1
Partit d'anada: Shakhtar 2 - Olympique 0
Partit de tornada: Olympique 1 - Shakhtar 2

L'Olympique no ha estat capaç ni de remuntar ni de guanyar ni de tan sols empatar contra el Shakhtar en el partit de tornada. D'aquesta manera, els ucraïnesos s'enfrontaran amb els seus compatriotes a semifinals.

Les semifinals queden així:
Hamburg - Werder Bremen
Dinamo Kiiv - Shakhtar Donetsk

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania