La Lliga: l'embolic de les retransmissions

A banda del bon joc del Barça, la temporada 08-09 de la Lliga serà recordada pel desgavell televisiu pel que fa a partits emesos cada jornada. Es van arribar a poder veure quatre partits en obert cada jornada, a banda del tradicional partit de Canal + i dels restants per al PPV.

Així doncs, la sessió futbolera començava a les 20h del dissabte a la Sexta amb dos partits (el segon també s'emetia per les autonòmiques), i a l'endemà una altra dobles sessió, a les 17h (fins i tot a vegades amb multicàmera) i a les 19h. Un empatx a la vegada que una delícia, a la vegada que una bona oportunitat per veure més cops el teu equip preferit.

Aquesta temporada no veurem tant futbol en obert. Ens haurem de rascar més la butxaca, ja sigui abonant-nos a GolTV o en consumicions al bar. Tot i així, seguirem tenint l'inamobible partit gratis els dissabtes a les 22h, que podrem veure a la Sexta i a TV3, assegurant un total de 8 partits del Barça i 8 del Real Madrid al llarg de la temporada.

Pel que fa a GolTV, retransmetrà tres partits cada jornada, i en un d'ells, com a mínim, hi haurà la presència del Barça o Real Madrid. Pel diumenge a les 21h, el partit de Canal +. A banda, també neixerà un canal específic de futbol a la plataforma Digital+, Canal+ Liga, on es podran veure dos partits per jornada, amb la mínima participació de Barça o Real Madrid.

Si per això fos poc, també es podrà veure futbol a les sales de cine a partir de la segona jornada. Sense comentaristes i amb so ambient, i a preu de l'entrada de cine. Un exeperiment que no sé jo si funcionarà més enllà de partits d'aquella multitudinaris a l'estil Barça-Madrid. Veurem què tal.

Pel que fa a la Champions, per sort deixarem de patir-la a Antena 3 i tornarà a TVE i TV3, a banda també de a GolTV, clar. Per més informació, consulteu aquest post del blog de L'home fort, un especialista en el mitjà televisiu.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania