Tot segueix el seu curs

Una altra jornada que cremem, la cinquena, i les coses segueixes bastant iguals. Barcelona i R. Madrid es van passant el relleu del liderat a base de desbancar-se en temes de goal average, Vila-real i At. Madrid segueixen sense sortir dels llocs de descens, i el Xerez continua sense marcar. Tot i que, com a mínim, ja ha esgarrapat un punt, i a sobre a domicili. Però en aquesta jornada que ja hem deixat enera, han passat algunes coses més:

> Tot i que el resultat més repetit ha estat el 3-0 (en tres ocasions) i hi ha hagut un 0-4, ha estat la segona jornada amb menys gols marcats (25). A més, s'ha produït el segon empat sense gols de la temporada, en l'Espanyol - Xerez.

> Ibrahimovic segueix marcant un gol en cada jornada, i ja en porta cinc, amb el grandiós valor afegit que quatre d'aquests gols han servit per obrir el camí de la victòria.

> Ha estat també la jornada amb més empats (3).

> Xerez, At. Madrid i Vila-real, els tres dels llocs de descens, són també els tres equips que no han guanyat encara cap partit.

> Després de marcar l'últim gol de falta directa tres temporades enrera, el Deportivo ja porta dos jornades seguides marcant d'aquesta manera. Tot gràcies al seu nou especialista, Juca.

> L'Almería porta dos jornades empatant a 2 a les acaballes del partit (en aquesta contra el Racing, la passada contra l'At. Madrid).

I fins aquí les dades. Quan acabi la pròxima jornada, farem un post estadístic amb algunes dades que hem anat recopilant del que portem de temporada. I parlant d'aquesta pròxima sisena jornada, aquí en teniu els horaris previstos:

dissabte 18h
Tenerife - Deportivo

dissabte 20h
Barcelona - Almería

dissabte 22h
At. Madrid - Zaragoza

diumenge 17h
Xerez - Málaga
Vila-real - Espanyol
Valladolid - Athletic
Sporting - Mallorca
Getafe - Osasuna

diumenge 19h
Racing - València

diumenge 21h
Sevilla - R. Madrid

Atenció amb aquest últim partit, que és on hi ha més possibilitats que els blancs puguin perdre algun punt, tot i que l'any passat ja van guanyar al Pizjuán per 2-4.

foto: elmundodeportivo.com

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania