Tres històrics, tres líders, tres partits guanyats

Encara que no en féssim una esmena prèvia, la jornada 3 de Lliga ja la tenim al sac. Amb tres partits disputats, comença a veure's quins equips estan més en forma, i quins han començat més encantats que no pas una altra cosa. Aquestes són algunes de les coses que ens ha deixat aquesta tercera jornada:

> Els tres equips que sempre han jugat a primera divisió - R. Madrid, Barcelona, Athletic - són els tres equips que han guanyat els tres punts en tots tres partits i, per tant, són els tres colíders d'una classificació que per temes de goal average encapçalen els blancs.

> R. Madrid i Barcelona estan confirmant el seu altíssim potencial golejador superant els tres gols per jornada de mitjana. Una garantia de que aquest any serà dificilíssim superar a qualsevol dels dos equips.

> El Xerez no només és l'únic equip que encara no ha puntuat, sinó que tampoc ha estat capaç de marcar un gol. Bueno, sí, en va marcar un però en pròpia porta. Tot això l'ha conduït a ocupar l'última plaça per primer cop aquesta temporada.

> Aquesta ha estat una jornada molt golejadora, amb 39 gols (24 locals, 15 visitants). Això ha fet disparar la progressió de gols de tota la temporada, que se situa en 1127.

> Ha estat la jornada amb menys empats (1). I és que s'estan donant pocs empats aquest any, de moment 5 en 3 jornades.

> En tres jornades només s'han marcat dos gols de penal (Cristiano Ronaldo i Webó), i ja se n'ha fet un en pròpia (David Prieto pel Xerez).

> L'1-0 està sent el resultat estrella de la temporada, s'ha produït en 5 ocasions. Per primer cop, en una jornada un equip ha marcat 5 gols, i ho han fet dos equips: R. Madrid i Barcelona.

> 27 jugadors s'han estrenat com a golejadors aquesta temporada.

> Almeria, Valladolid, Racing i Sporting són els equips que ja han fet de tot: guanyar, empatar i perdre. 4 punts que els situen a tocar de la Europa League.

> Zlatan Ibrahimovic és l'únic jugador que ha marcat en tots els partits, un gol en cadascun.

I per sort la Lliga no s'atura durant aquesta setmana. Dimarts, dimecres i dijous hi haurà jornada, aquestos són els enfrontaments que tindrem:

dimarts 20h
Sevilla - Mallorca

dimarts 22h
Racing - Barcelona

dimecres 20h
Espanyol - Málaga
Xerez - Deportivo
Vila-real - R. Madrid
Valladolid - Osasuna
At. Madrid - Almería

dimecres 21h
Tenerife - Athletic

dimecres 22h
Getafe - València

dijous 22h
Sporting - Saragossa

Foto: www.athletic-club.net

2 graellades:

Albert ha dit...

Llorente està en plena forma i l’Athletic continua a dalt, però com que jugar l’Europa League els pot perjudicar, la pregunta que em faig és: fins quan aguantaran els bilbaïns al costat dels dos grans? Jo crec que d'aquí a un mes estaran a mitja taula.

Bon anàlisi d'aquesta jornada i de la lliga en general.
Adéu!

Futbol a la graella ha dit...

El que passa és que l'Athletic fa més temps que ha començat la temporada ja que li va tocar jugar prèvies de l'Europa League, i per això ja van amb el motor en marxa. Molt hauran d'aguantar per resistir el pas d'una temporada tan llarga en tres competicions

salut Albert!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania