Una de samarretes (més ben dit, dos de samarretes)

De tant en tant els àrbtires necessiten sentir-se protagonistes abans de començar el partit, i així va passar aquest diumenge amb l'enfrontament entre el Betis i el Racing. Ayza Gámez, encarregat de xiular el partit, va considerar que ni la primera ni la segona equipació (verda i negra) dels santanderins era prou diferent de la verd-i-blanca dels bètics.


Per solucionar-ho, l'encarregat de material dels bètics va haver d'anar a buscar ves a saber on unes equipacions. La tercera vestimenta del Betis d'una altra temporada, de colors blavosos clars, serviria per vestir als jugadors del Racing. A més, van haver de serigrafiar a contrarrellotge amb número i nom cadascuna de les peces, abanda de tapar amb esparadrap la marca de roba i l'escut bètic. Lo bo de tot plegat és que les samarretes es seguien confonent entre els dos equips, probablement més del que ho haguéssin fet les negres amb tons verds de la segona equipació del Racing.

I encara que soni increïble, el mateix cas es va repetir ahir, en aquest cas a segona divisió. L'Alavés va haver de sortir a jugar amb la tercera equipació del seu rival, el Xerez. Tot això ens fa remuntar al record de la temporada 05/06, en què el Deportivo va haver de jugar amb la segona samarreta de la Real Sociedad a Anoeta.

3 graellades:

Gunners ha dit...

Sí, increible això de les samarretes. Veient els resums era impossible que l'equipació que finalment van portar es confonguès menys que la habitual del Ràcing...en fi, com bé dius els arbitres de tant en tant es volen fer notar.

Salutacions!

Albert ha dit...

I no només això!
Els àrbitres, per ser encara més protagonistes, quan juga el Barça amb la samarreta blaugrana es vesteixen de negre, en lloc fer-ho de groc. És a dir, que fan canviar als altres, però no es canvien ells.
Tot i que el Racing hauria de tenir una segona samarreta diferent. És com si la segona del Barça fos vermella.

Bon blog, t'agregaré al meu.
Vagi bé!

Futbol a la graella ha dit...

és veritat, vaig veure el Recreativo - Barça per la tele i hi havien molts moments en que es confonien molt els jugadors blaugranes i l¡àrbitre

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania