5 anys de la nit més èpica de Riazor

Aquest dimarts es compleixen 5 anys de la gran remontada del Deportivo contra el Milan, una de les gestes europees que més em foten la pell de gallina, primer per la grandesa de la proesa i segon perquè està protagonitzada per un Deportivo que en aquella època gloriosa era capaç d'arrasar en camps complicadíssims a base de joc boníssim.

Aquella nit del 7 d'abril de 2004 les coses no estaven gens fàcils, però Riazor estava a rebentar creient en què passar era possible. Era el partit de tornada dels quarts de final de la Champions, i en el partit d'anada el totpoderós Milan (que defensava el títol) havia passat per sobre dels gallecs imposant-se per 4-1. La tornada es preveia de tràmit pels italians, que tot i així van jugar amb els seus jugadors bons.

Però davant hi havia un Depor que ja havia doblegat la Juventus a vuitens, i ja a la primera part havia remuntat el resultat advers amb un 3-0. A la segona part, Fran ratificava la victòria en un Depor que va seguir apostant pel bon joc fins el xiulet final. Tota una lliçó.

Aquí teniu els 4 gols.


Pell de gallina.

2 graellades:

Albert ha dit...

Ostres, quins records. Va ser increïble. Ara ja fa anys que el Depor no és el que era, però sí que ha fet una millora exemplar aquesta temporada.

Espero que el Bayern no faci el mateix amb el Barça.

P.D. Sí, ja sé que t'he sorprès amb l'anàlisi del Valladolid però és que encara no l'havia pogut fer i m'agrada tenir-los tots. Ràpidament he fet el del FCB-Bayern, però.
Vagi bé!

Futbol a la graella ha dit...

Sí, té mèrit que estigui lluitant per Europa amb l'equip que té, fet amb quatre canyes com aquell qui diu. Però fa ràbia pensar que encara podria estar molt més amunt, si hagués mostrat més actitud en partits com el de la jornada passada al camp de l'Espanyol, en què va sortir amb els braços plegats.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania