Algunes conclusions i impressions que ens deixa la 14a jornada

- El Barça ha demostrat en dos partits que també pot aplastar els equips més forts de la lliga. Després dels dubtes de si seria capaç de mantenir el nivell mostrat durant el primer tram del campionat, ha endossat 7 gols i no n'ha rebut cap contra Sevilla i València.

- El Madrid viu un d'aquells moments cíclics que alterna amb el Barça: desequilibri esportiu i institucionals. Ni l'èpica d'Higuaín els va servir aquest cop per salvar els mobles. Però jo igualment no me'n refio ni de bon tros de tot això. Ja us ho explicaré més endavant.

- L'Atlético i el Deportivo apreten fort pel darrere. Els matalassers són foritíssims quan poden jugar amb la parella ultraletal Agüero-Forlán que és una meravella. Els gallecs, per mi una sorpresa, ja que de lluny són els que tenen menys pressupost dels 7 primers i estan allà, a 4 punts del Madrid amb jugadors pels qui ningú donava un duro ni mig cèntim. Tot i així, trobo que ho tindran difícil quan els toqui el tram de muntanya.

- L'Espanyol segueix caient, i té la peculiaritat d'haver estat líder i en zona de descens en una mateixa lliga, amb només una dotzena de jornades de diferència.

- El Mallorca no sap com guanyar a casa contra els cuers: per tercer cop en aquesta lliga, ha perdut contra l'últim classificat a Son Moix. A més, per mi té mala pinta perquè encara ha d'encarar el tram dur.

- Osasuna pot donar guerra, i esperem que així ho faci. Ara, sense bona sort no sé si se'n sortiran.

-Això és un festival de gols i resultats surrealistes. Dos empats a 3 precedits per resultats de 3-0, 2-5, 3-4, 4-0,... el resultat, una jornada amb 44 gols, la cinquena més fructífera de la història segons diuen. I això comptant les lligues de 22 equips de fa un temps.

3 graellades:

Albert ha dit...

Sempre és bo que hi hagi tants gols per divertir als espectadors.
Però al Barça-Madrid ja em conformo amb un 1-0.

Vagi bé!

Futbol a la graella ha dit...

i tant!

per cert, m'havia deixat de dir una altra cosa: els tres equips que han canviat d'entrenador són els tres equips que ocupen les places de descens.

Gunners ha dit...

Totalment d'acord en dos aspectes del teu escrit:

1. No em fio gens del Madrid, sempre quan esta tocat en l'orgull es quan es torna encara més resultadista (no m'extranyaria gens un empat a dos per exemple)...

2. No crec en la filosofia de cambiar d'entrenador a mitja temporada (i menys tant aviat), suposo que si un entrenador planifica la plnatilla tindrà més possibilitats de treure'n millor suc.

Salut!.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania