El Madrid pica i fot fora Schuster

El president del R. Madrid ha picat l'ham i fa poques hores ha cessat l'entrenador Bernd Schuster, després que aquest declarés que no era possible que els blancs guanyéssin el pròxim dissabte al Barça. Més que per provocar o per esperonar als seus jugadors, les declaracions semblaven anar dirigdes a provocar a Calderón i Mijatovic i així ha estat. Ara l'alemany a respirar tranquil i a cobrar un bon finiquito, mentre Juande Ramos pren el seu relleu. Que es prepari.

D'aquesta manera, cau el quart entrenador de la temporada a primera, i Schuster entra a la galeria d'entrenadors caiguts d'aquesta temporada. Acabaran els blancs en zona de descens com ha passat fins ara amb els equips que han fet fora el seu tècnic? Seria una caiguda bastant impressionant...

1 graellades:

Gunners ha dit...

Ja ho pots ben dir. El Barça ha de sortir enxufat, sense la pressió d'haver-li de fotre 5 gols al Madrid (que és el que futbolísticament hauria de passar). El futbol al final són 11 contra 11 i mai se sap.

Ara amb Juande pot ser que amb una setmana els motivi suficient com per fer-nos mal, potser amb Schuster ja haguessin vingut amb la idea de perdre. Un canvi d'entrenador a mitja temporada no serveix de gaire, però per a un partit, en aquest cas el clàssic, els hi pot reactivar la moral. O bé pot passar que amb tot l'embolic institucional els jugadors passin de tot i perdin el partit.

En tot cas, el Barça ha de fer el que sap fer, i així guanyarà segur.

Salut!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania