I amb el número 8, Kresic

N'ha saltat un altre i ja en van 8. Sergio Kresic ha deixat de ser entrenador (vamos, que l'han fotut fora) del Numància, després d'una ratxa de cinc derrotes consecutives, tot i que quatre d'aquestes inclouen les temudes etapes de muntanya.

Tot i que durant la primera volta el Numància ha donat bastanta sensació de lluita i ha mostrat capacitat per efectuar grans remuntades (així de memòria, em ve al cap el 3-4 a Montjuïc i el 4-3 contra el Valladolid després d'anar perdent per dos gols), la paciència s'ha acabat a los Pajaritos, i Kresic serà substituit per un home de la casa, Pacheta.

Sergio Kresic pot marxar presumint d'haver fet el que cap altre entrenador ha aconseguit fins ara: guanyar aquesta temporada al Barça. Tot i això, ja a la jornada 7 va caure a l'última posició, per sortir fins i tot de les posicions de descens a la següent. Posteriorment, aniria jugant amb foc i visitant de tant en tant les últimes tres places. Ara portava dos jornades consecutives en descens.

2 graellades:

Álvaro Vega ha dit...

Partiendo de que los que mandan sabrán bien qué es lo que le conviene a su Numancia, yo creo que ni el equipo estaba jugando tan mal y además está a sólo 1 punto de la zona de salvación

Por cierto, he cambiado el dominio del blog de la Liga en numeros. Ahora es http://www.laligaennumeros.es . Un saludo!!

Albert ha dit...

Una rosa no fa abril. Haver guanyat al Barça no vol dir que les coses hagin d'anar bé. El problema és que podria ser que amb un altre entrenador acabin baixant a segona igualment.

Salutacions!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania