Champions League: els 8

Ja enfilem la recta final de dijous i això vol dir que tenim conformats els grups de la Champions League d'aquesta temporada. A priori no hi ha cap grup de la mort, ja que en cap hi ha tres gegants europeus. N'hi ha de complicats i algun d'assequible.

El Barça, Real Madrid i At. Madrid tindran les coses dures, però sembla que només tinguin un dels seus tres rivals a un nivell igual o superior que ells, per la qual cosa la classificació és més que assequible per tots tres. Pel que fa al Sevilla, ho té bastant fàcil per passar ronda.

Aquí teniu com han quedat els grups:

Grup A. Alemanys i italians no haurien de tenir gaires problemes per classificar-se, ja que per lògica haurien de ser bastant superiors al Maccabi i tenen l'obligació de véncer a un equip com el Girondins, encara que els francesos s'estan mostrant forts en aquest inici de curs.

Bayern
Juventus
Girondins
Maccabi Haifa

Grup B. Tot i no estar conjuntats amb cap superpotència futbolística, el Manchester haurà de lluitar molt i vigilar encara més amb CSKA i Wolfsburg, dos equips en alça que entraran amb moltes ganes i qualitat en aquesta competició. Els turcs del Besiktas són a priori els que menys possibilitats tindran de classificar-se.

Manchester
CSKA
Besiktas
Wolfsburg


Grup C.
Dos històrics com Milan i Real Madrid compartiran grup, amb l'alicient de veure a Kaka' altre cop a San Siro però vestit de blanc. Els xocs entre els dos equips prometen ser interessants, sempre i quan juguin quan encara estiguin per decidir coses. L'Olympique de Marseille intentarà que no tot sigui tan fàcil, i els de Zürich no tenen res a perdre.

Milan
Real Madrid
O. Marseille
Zürich


Grup D. L'At. Madrid encara ha sortit ben parat del fet d'estar en el tercer bombo del sorteig. El Chelsea és la referència d'un grup en què madrileny i portuguesos s'hauran de disputar, en principi, l'altra plaça que dóna accès a la següent fase. L'Apoel molt haurà de lluitar per donar la sorpresa.

Chelsea
Porto
At. Madrid
Apoel Nicosia

Grup E. Un altre grup que estarà bastant disputat. Tot i que el Liverpool es pot considerar un dels grans d'Europa, es mostra bastant irregular i això pot fer animar el grup. Els lionesos són els eterns aspirants a fer alguna cosa bona, i la Fiorentina sembla estar un esglaó per sota. Qualsevol punt que aconsegueixin els hongaresos del Debreceni ja serà tot un triomf.

Liverpool
O. Lyonnais
Fiorentina

Debreceni


Grup F. Barcelona i Inter no han de tenir excessius problemes per passar a la següent eliminatòria. El retorn d'Eto'o, Ibrahimovic i Maxwell a les que l'any passat van ser els seus camps serà un dels morbos d'aques grup. Complicat per al Dinamo i per al Rubin Kazan.

Barcelona
Inter
Dinamo de Kyiv
Rubin Kazan


Grup G.
El Sevilla ha estat de sort. Rangers i Stuttgart són dels rivals assequibles que li podien tocar, per no parlar de l'Unirea Urziceni. Pocs cops ho tindran tan fàcil com aquest any per passar de ronda. Un grup sense pesos pesants.

Sevilla
Rangers
Stuttgart
Unirea Urziceni


Grup H.
L'Arsenal ho ha de tenir bastant fàcil per classificar-se amb solvència en un grup on sembla que grecs i holandesos es disputaran l'altra plaça.

Arsenal
AZ Alkmaar
Olimpiacos
Standard Liège

2 graellades:

Oriol ha dit...

El Barça haurà de lluitar amb l'Inter. A passar fred!

Visca el Barça!

Futbol a la graella ha dit...

Si, entre Ucraïna i Rússia profunda tindran condicions climatològiques dures en contra.

Salut i gràcies per passar-te!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania