Supercopa: aquell campionat tan estrany

El Barça ja té el primer títol de la temporada o el quart títol de l'any, com preferiu. Aquest cop ha estat la Supercopa, que ha guanyat a l'Athletic per un global de 5-1 (1-2 a San Mamés i 3-0 al Camp Nou ahir diumenge). Tot i no ser un torneig de prestigi, sempre fa patxoca quan es guanya i sempre és obviable quan es perd. En aquest cas, se'l queda el qui més l'ha merescut, no pel joc (que també), sinó perquè els balugranes van guanyar Copa i Lliga i per tant, per lògica no apicable al futbol, són campions també de Supercopa.

És curiós aquest torneig, és una espècie de torfeu intermitent. Aquí només en tenim notícia quan el juga el Barça i quan el perd el Madrid. Igual que l'altra Supercopa, la d'Europa, que per cert, es disputa aquest divendres amb el Barça en una banda i el Shakhtar Donetsk a l'altra. Probablement hi hagi més emoció.

Foto: elpunt.cat

1 graellades:

Albert ha dit...

Si la Supercopa la juguen el campió de Lliga contra el campió de Copa, no hi havia cap partit a jugar-se. Malgrat tot, la federació vol fer negoci i el futbol ha fet justícia.

Adéu!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania