Comença la temporada (segona part)

Ja em perdonareu alguns, però aquestes jornades de partits de classificació per a mundials i europeus són un rollazo. Veus algun resum de tant en tant, però més aviat poques coses interessants i trobes a faltar en excés les lligues. I més quan tot just ha començat la temporada. Ha estat només una setmana sense lliga, però personalment s'ha fet eterna. Sort que ara tenim unes quantes setmanes per disfrutar del campionat de la regularitat i també aviat de la Champions. Es podria dir, doncs, que la temporada comença aquesta setmana.

En aquesta segona jornada tindrem partits gairebé a tothora. Ens hi haurem d'anar acostumant perquè serà la tònica habitual. A mi ja m'està bé, mentre no facin els partits a les 3 de la tarda com va proposar en el seu dia cert president mediàtic amb ànsies de centre del món. Bueno, a lo que anem, els horaris i partits de la jornada són els següents:

dissabte 18h
Getafe - Barcelona
At. Madrid - Racing

dissabte 20h
Espanyol - R. Madrid

dissabte 22h
Sevilla - Zaragoza

diumenge 17h
Deportivo - Málaga
Vila-real - Mallorca
Tenerife - Osasuna
Sporting - Almería

diumenge 19h
Valladolid - València

diumenge 21h
Xerez - Athletic

Ja es veu a venir que aquest any hi hauran dissabtes en què molta gent es passarà tota la tarda al bar veient partits. En canvi, la gent de Canal+ se'ls veu més perjudicats, ja que de moment els dos partits que els ha tocat no semblen precisament els més atractius de la jornada.

1 graellades:

Albert ha dit...

Estic d'acord amb que els partits de selecció no han estat massa entretinguts. Ara torna la lliga, a veure què passa.

Adéu!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania