Nova modalitat d'errada arbitral

Que els àrbitres són dolents és una afirmació que molta gent ratificaria sense dubtar-ho. Amb una mica més de bona fe, podem pensar que no ho fan amb mala intenció i que la seva és una professió en què s'han de prendre decisions en mil·lèsimes de segon i sota una pressió monumental, i per això s'equivoquen tant, encara que després cobrin la pasterada que cobren igualment.

Aquest cap de setmana, però, es va veure una cosa pràcticament inèdita, o com a mínim jo no recordo haver-ho vist mai. Corria la segona part del Deportivo - Vila-real, i el lateral esquerre dels gallecs, Filipe (sí, aquell que el Barça no va voler pagar el que realment valia) feia una de les seves internades ofensives tan habituals en ell. Per superar la defensa, el brasiler va fer-se una autopassada que, aprofitant la velocitat que portava, el deixava en posició immillorable per encarar cap al porter.

Però allà estaven el col·legiat Ramírez Domínguez i el seu àrbitres assistent per tallar la jugada per fora de joc! Sï, ho heu llegit bé. Un fora de joc en una autopassada. Apunteu-vos-la aquesta, perquè les barbaritats sempre es poden superar.

3 graellades:

O Traveseiro ha dit...

Jo vull pensar que al linier li va poder despistar el fet que caminava per aquí Guardado... però cony, és que l'àrbitre estava al costat i tanmateix li va fer cas a l'assistent.

Altra burrada arbitral que vaig veure en directe en Riazor va ser fa anys. Un porter va caure al sòl lesionat i el fenomen de l'àrbitre, en lloc de permetre que entressin les assistències va demanar que entrés la llitera para treure'l del camp! i així poder seguir el partit... sense porter.

Frank Bayer ha dit...

Gran blog!!! M'ha encantat!!! Felicitats!!!

Esteban dL ha dit...

no entiendo un carajo de Catalán, pero si, los jueces de linea muchas veces se hacen bien los boludos, es para matarlos a veces las cagadas que se mandan.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania