Jornada rara

Curiosa jornada la viscuda aquest cap de setmana. I no només perquè el Barça no hagi guanyat fora de casa, cosa que no passava des de la primera jornada, trencant així una ratxa victoriosa de moltes jornades. També han passat altres coses.

Només un equip ha estat capaç de guanyar a casa, i va ser l’Almeria en una remuntada heroica després d’anar perdent per dos gols contra el Valladolid. Els d’Hugo Sánchez van saber donar la volta al marcador tot i acabar jugant amb nou jugadors. Precisament per això, aquesta ha estat la jornada en què s’han marcat menys gols locals, només 9.

L’empat ha estat el rei de la jornada, tot i que ni així s’ha trencat la ratxa de l’Sporting, que va caure per 0-4 en la golejada de la jornada contra el R. Madrid. Precisament aquesta golejada, sumada al 7-1 del partit de la primera volta, fan que l’enfrontament entre asturians i merengues hagi estat fins ara el més productiu en gols i el més desigualat, amb un global d’11-1 pels blancs.

A l’altra banda d’aquesta estadística hi trobem precisament dos equip que es van enfrontar en aquesta jornada 23: Deportivo i Osasuna, que tenen el dubtós mèrit d’haver empatat a zero els dos partits de Lliga en què s’han enfrontat. Per alguna cosa són dels equips en què es marca menys gols en els seus partits.

L’Espanyol va protagonitzar una altra dada curiosa: és l’únic equip que ha ocupat els dos extrems de la classificació: va ser líder la jornada 2 i ara, a la 23, és cuer. Tot indica que ningú podrà igualar aquesta estadística, ja que hauria d’haver un cataclisme esportiu per veure a Atlético, València o Barça en última posició.

2 graellades:

Albert ha dit...

La remuntada de l'Almería va ser brutal.

Ben trobada aquesta dada de l'Espanyol. Tot i que jo crec que si juguen com ahir es salven seguríssim.

Que vagi bé!

Sílvia ha dit...

Hola!
Cada cop la Lliga està més igualada.
Salutacions
sílvia

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania