Altres estadístiques

Després de 6 jornades, la classificació de la Lliga queda de la següent manera (click per ampliar):


A banda d'aquesta estadística general, hi han altres dades i noms que defineixen què ha donat de si aquest inici de la competició:

GOLS EN GLOBAL
Gols marcats en total:
154 (88 locals i 66 visitants)
Mitja per jornada: 25,7
Mitja per partit: 2,6
Si seguim així, al final de Lliga se n'hauran marcat: 975

Màxim de gols marcats en una jornada: 31 (jornada 6)
Mínim de gols marcats en una jornada: 22 (jornades 3 i 5)

GOLS PER EQUIPS
Els partits de l'Sporting (28), R. Madrid (27), Barça (25) i Atlético (22) són els que han vist més gols. Per contra, els més ensopits en quant a dianes marcades han estat de forma destacada els protagonitzats per Osasuna (6), que en comparació fan divertits els del Deportivo (11).

El Barça és l'equip que ha marcat més gols de penal (3). Atlético, Osasuna, Valencia, Sporting, Getafe i Athletic, amb un penal transformat, són els altres equip que han fet algun gol des dels 11 metres. 13 equips encara no han marcat de pena màxima.

GOLS PER JUGADORS
De moment 95 jugadors han aconseguit algun gol pel seu equip, sent Villa el màxim golejador amb 6 gols. Quatre jugadors més (Cisma del Numància, Jorge de l'Sporting, Cortés del Getafe i Moretti del Valencia) se n'han fet en pròpia porteria (1 cadascun). Messi del Barça és de moment el màxim golejador des del punt de penal amb 2 gols.

RESULTATS
L'1-0 i el 0-1 han estat els resultats més freqüents, amb 7 cops cadascun, seguits del 0-0, l'1-1 i l'1-2, que s'han produït 6 cops. És de destacar que en només sis jornades fins a 3 partits hagin acabat amb un 4-0 al marcador i un amb un 0-4. I és que les golejades han abundat: 4-3 (2), 4-1, 1-6, 6-1, 7-1.

EVOLUCIÓ DELS EQUIPS
Han sigut líders: Atlético (1 jornada), Espanyol (1 jornada) i Valencia (4 jornades)
Han sigut cuers: Málaga (1 jornada), Sporting (4 jornades) i Betis (1 jornada)

El Valencia és l'únic equip que s'ha mantingut les 6 jornades en posicions europees. I no només això, sinó que no ha baixat mai de la 2a posició.

1 graellades:

Gunners ha dit...

Ei company!.

Nosaltres ja t'hem afegit també. Per cert, boníssim el blog. Seguiex així!.

Salut!.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania