Que passi el següent: Ziganda


Ja diuen que quan tens molt temps lliure penses massa, cosa que li deu haver passat a l'Osasuna, que aquest dilluns ha decidit destituir el tècnic José Ángel 'Cuco' Ziganda (a la foto, extreta de EiTB) tot i no haver-hi cap jornada calenta damunt la taula. Els de Pamplona no havien guanyat cap partit, tot i que amb 4 punts estaven fora de les posicions de descens.

El substitut serà ni més ni menys que el temperamental José Antonio Camacho, això si no decideix plantar-se abans del cap de setmana. Amb Ziganda, ja han caigut dos entrenadors, precisament després de la mateixa jornada tot i que amb una setmana de diferència.

La falera d'acomiadar tècnics tot just acaba de començar. Ja veurem si aquestes decisions aporten solucions. De moment, hem obert un nou apartat a la columna de la dreta d'aquest blog on farem un rànking d'entrenadors destituïts per tal de comparar al final de temporada si els canvis han fet efecte o no.

1 graellades:

Gunners ha dit...

Es interessant això que dius dels entrenadors. Serà curios veure a final de temporada si serveix d'alguna cosa o no, jo crec que en la majoria dels casos no...però bueno s'ha de comprobar.

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania