A Berbatov també li va el caviar

Aquest dimecres, mentre per aquí es disputaven els partits d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, les principals lligues europees jugaven jornada. Els equips-sorpresa segueixen forts i guanyant. Però d'entre tots els resultats, hi ha hagut un detall espectacular, caviar del bo. L'autor és Dimitri Berbatov i no és un gol. És una cosa millor. Heu d'anar al minut 3:35 d'aquest vídeo:

2 graellades:

Gunners ha dit...

Detall d'un magnífic jugador. Tècnicament potser és el millor davanter centre del món. M'encanta la seva intel·ligència tàctica i la capacitat per obrir els espais pel companys. No sóc gaire objectiu en aquest cas com pots veure jejejeje. Únicament se l'hi pot criticar l'actitut que tens dins el camp, moltes vegades sembla que el partit no tingui res a veure amb ell, no creus?

Salut!.

Futbol a la graella ha dit...

sí, això de que el partit sembla que no tingui res a veure amb ell me sembla a mi que va una mica amb el caràcter dels jugadors búlgars dels últims anys (clar, els d'abans no els conec massa). em fa recordar aquella gran selecció de Bulgària del 94, que era pura anarquia i van fer un paperàs. però clar, aquesta anarquia costa que funcioni, però quan funciona pot ser espectacular

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania