Kluivert descobreix que les paelles no costen 400 euros


El diari El Mundo Deportivo publicava aquest dimecres una entrevista amb l'exjugador de l'Ajax, Milan, Valencia, PSV i Barça entre altres, Patrick Kluivert, aquell holandès alt que tan dividit tenia a l'afició, tant del Barça com del futbol en general.

A banda de les bones paraules que té per Louis Van Gaal, Ronaldinho, Guardiola, Bojan i Messi, el més destacat de l'entrevista és quan parla del seu canvi de vida. O d'estil de vida. Passa del desmadre al senderi. Per això deixa anar perles d'aquest estil:

Kluivert diu que ha descobert Ikea: "Alquilamos esta casa mientras construimos nuestro hogar en un terreno de 4.000 metros cuadrados que compramos también aquí, en Laren - a 40 kilómetros de Amsterdam-. Rossana me dijo que era indecente lo que pagaba por los muebles y me llevó al Ikea. Compré las camas de los niños ¡y las tuve que montar yo! Lo mejor fue cuando al ir a pagar una sartén me dijo la cajera que valía cinco euros. En mi otra vida pagaba ¡400! Casi me pongo a gritar."

I la pregunta és: on collons venen paelles a 400 euros??

2 graellades:

Gunners ha dit...

Jajajajaja, gran Kluivert. Per mi que ara no deu anar molt sobrat de diners... Deixant de banda l'anecdota, Kluivert ha sigut des de Romario a Eto'o el millor davanter centre del Barça. Sabia jugar d'esquenes, era un referencia per l'equip. M'encantava.

Futbol a la graella ha dit...

sí, la veritat que va ser una llàstima que no acabés d'explotar en el seu pas pel Barça (tot i que va marcar força gols crec recordar), pe`ro ja se sap que quan algun davanter entra en mal peu a Can Barça ho té fomut per després recuperar la moral

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania