Altres estadístiques IV

Amb la finalització de la 25 jornada arribem al primer terç de la segona volta, bon moment per repassar algunes de les estadístiques d'una Lliga que s'està apretant a dalt de tot, a les posicions europees i al descens. Qui dóna més??


GOLS EN GLOBAL
Gols marcats en total: 723 (412 locals i 311 visitants)
Mitja per jornada: 29
Mitja per partit: 2,9
Si seguim així, al final de la Lliga se n'hauran marcat: 1.099

Màxim de gols marcats en una jornada: 44 (jornada 14)
Mínim de gols marcats en una jornada: 20 (jornada 7)

GOLS PER EQUIPS
Els partits del Barça (98) i Atlético (90), són clarament en els que es marquen més gols, i un bon exemple són els dos enfrontaments que han protagonitzat, amb un total de 14 gols. R. Madrid (85), Sporting (84) i València (82) són els altres equips que protagonitzen els partits més animats en quant a marcador. Per contra, els partits de Racing (55), Sevilla (56), Osasuna (57), Recreativo (57) i Deportivo (59) són en els que es mou menys el marcador.

De moment s'han marcat 56 gols des del punt de penal, sent el Màlaga (7) seguit de Deportivo (5) i València (5) els que han marcat de pena màxima. Per contra, el Sevilla és l'únic equip que encara no sap què és marcar des dels onze metres.

València (4) i Sporting (3) encapçalen la classificació d'equips màxims golejadors en pròpia porta. Numància, Getafe, Màlaga, Mallorca, Almeria, Osasuna, Atlético i Valladolid també s'han fet autogols.

GOLS PER JUGADORS
Un total de 216 jugadors han marcat algun gol, sent Eto'o (23) el màxim golejador. Per equips, aquests són els màxims golejadors (ordenats per ordre de qui tingui el golejador més golejador): Barcelona (Eto'o, 23 gols), València (Villa, 19 gols), Atlético (Forlán, 17 gols), Almeria (Negredo, 15 gols), R. Madrid (Higuaín i Raúl, 14 gols), Vila-real (Rossi, 12 gols), Athletic (Llorente, 10 gols), Sevilla (Kanouté, 10 gols), Getafe (Soldado, 8 gols), Màlaga (Baha, 8 gols), Sporting (Bilic, 8 gols), Betis (Emana i Sergio García, 7 gols), Deportivo (Lafita, 7 gols), Mallorca (Aduriz, 7 gols), Numància (Barkero, 7 gols), Recreativo (Adrián C., 7 gols), Osasuna (Nekounam i Pandiani, 6 gols), Valladolid (Goitom, 6 gols), Racing (Tchité i Zigic, 5 gols), Espanyol (Tamudo, Luis García i Sergio Sánchez, 3 gols)

Des del punt de penal, Apoño (6) del Màlaga és el màxim realitzador, seguit amb 4 gols per Villa del València. En pròpia porta, Albiol (València) i Jorge (Sporting) s'han fet ja 2 gols.

RESULTATS:
Partits amb victòria local: 117
Partits amb empat: 60
Partits amb victòria visitant: 73

Els resultats més repetits són de forma destacada 1-1 (34) i 1-0 (30). A molta distància 0-1 (18) i 1-2 (18).

EVOLUCIÓ DELS EQUIPS:
Han sigut líders: Atlético (1 jornada), Espanyol (1 jornada), València (6 jornades) i Barça (17 jornades).
Han sigut cuers: Màlaga (1 jornada), Sporting (4 jornades), Betis (1 jornada), Numància (3 jornades), Osasuna (11 jornades), Recreativo (2 jornades), Mallorca (2 jornades), Espanyol (1 jornada)


Altres estadístiques que us poden interessar:
Altres estadístiques I (jornada 6)
Altres estadístiques II (jornada 12)
Altres estadístiques III - vol.1: Classificacions i gols
Altres estadístiques III - vol.2: Golejadors
Altres estadístiques III - vol.3: Partits
Altres estadístiques III - vol.4: Evolució de la classificació

2 graellades:

Albert ha dit...

Molt bones estadístiques.

A més, em sembla que Valdés ha deixat de ser el Zamora després dels 4 gols encaixats al Calderón...

Adéu!

Futbol a la graella ha dit...

Gràcies Albert!

No controlo el tema Zamora amb les meves estadístiques (no dono l'abast al final jeje), però consultant consultant he vist com efectivament Palop del Sevilla (22 gols en 24 partits) ha passat a encapçalar el Zamora, amb dos gols menys que Valdés (24 gols en 25 partits)

salut!

 
©2009 Futbol a la graella | by TNB | Distributed by Mumbai Mania